20% extra rabatt på allt inom vandring och camping* | Kod: CAMP20
*Gäller ej produkter märkta "Exkluderad vara", Alfa, Outdoordays, Mountain Equipment, Meindl, Norrøna, Thule, Tentipi och elektronik. Dras från nuvarande pris. T.o.m. 15/8-2022.

Abu Garcia Beast Pro Big Boat Bag

Vattentät och stabil fiskeväska för dig som behöver mycket utrymme för utrustningen.
1. Välj Färg
Grey
2. Antal
Vattentät och stabil fiskeväska för dig som behöver mycket utrymme för utrustningen.
1995 kr 1796 kr
Lagerstatus: Endast 1st kvar
Handla nu
Betala i oktober
Smidig retur
365 dagars öppet köp*
Hemleverans
Från 49 kr*
Fri frakt och fri retur*
För beställningar
över 595 kr (ej outlet)
Kundbetyg

Baserat på 1579 omdömen. Se några av omdömena här.;

Beskrivning

Abu Garcia Beast Pro Big Boat Bag är en vattentät och stabil fiskeväska för fiskaren som behöver extra mycket utrymme för sin utrustning. Väskan tillverkas av ett vattentätt och smutsavstötande material, och har en hård, stabil botten som gör väskan perfekt för båten, stranden eller där du behöver den. Väskan kommer med fyra stora tackelboxar och har tre externa fickor så att du får med dig allt du behöver för en heldagstur. Invändigt finns också en lättåtkomlig och trasselfri avdelning för hängande beten, som även kan användas utan beteshållarna för kläder, mat eller annat du behöver få med dig. Rejäla bärhandtag.

Mått: 60 x 30 x 40 cm
Boxar: 2 st 36 x 22.5 x 8 cm, 2 st 36 x 22.5 x 5 cm

OMDÖMEN

Visar omdömen 0

Outdoorexperten på Instagram

Använd #outdoorexperten eller @outdoorexperten på Instagram för en chans att synas här!Från en nyfiken idé, förväntansfull planering och ivrig research - till ett äventyr fyllt av nya upplevelser och oförglömliga minnen. Det spelar ingen roll om du är nybörjare, en erfaren våghals eller en obotlig livsnjutare som bara längtar ut till naturen. Vi brinner för att hjälpa dig på rätt spår inför ditt nästa stora äventyr. Med högkvalitativ utrustning från ledande varumärken, informativa guider och engagerade medarbetare, finns vi med dig hela vägen från start till slutdestination.

Laddar…