20% rabatt på löpning
Ange koden RUNNERS20.
Se villkor.
Härkila Powerbanks, Heat Power Bank V2, Black

Härkila Heat Power Bank V2

En tålig och kraftfull enhet med kapacitet att snabbt och effektivt värma upp Härkilas Heat-produkter och även ladda annan elektronisk utrustning när du är på språng.
1. Välj Färg
Black
2. Antal
En tålig och kraftfull enhet med kapacitet att snabbt och effektivt värma upp Härkilas Heat-produkter och även ladda annan elektronisk utrustning när du är på språng.
595 kr
Lagerstatus: I lager
Exkluderad vara: Rabattkoder gäller ej på denna produkt
Handla nu
Betala i maj
Smidig retur
365 dagars öppet köp*
Hemleverans
Från 49 kr*
Fri frakt och fri retur*
För beställningar
över 595 kr (ej outlet)
Kundbetyg

Baserat på 1579 omdömen. Se några av omdömena här.;

Beskrivning

Härkila Heat Power Bank V2 är en Power Bank som innehåller ett litium-polymerbatteri med en kapacitet på 10 000 mAh samt input/output på 5 V/2,0 A. Laddningstiden är omkring 6 timmar och powerbanken kan återuppladdas cirka 500 gånger. Powerbanken kan användas vid temperaturer mellan -10 °C och +45 °C. En micro-USB laddningskabel medföljer, och förutom USB-utgången är powerbanken även utrustad med LED-indikator för att visa batteriets laddningsnivå. Powerbanken har skydd mot kortslutning, överspänning, felaktig anslutning samt överhettning. När den inte används övergår den automatiskt i viloläge för att spara på batteriet.           

Detaljer
  • Kapacitet: 10000 mAh
  • 2 x USB-A 5 V/2,1 A
  • Micro-USB 5 V/2 A
  • LED-indikator för batterinivå
  • Gummerat skyddsfodral


Outdoorexperten på Instagram

Använd #outdoorexperten eller @outdoorexperten på Instagram för en chans att synas här!Från en nyfiken idé, förväntansfull planering och ivrig research - till ett äventyr fyllt av nya upplevelser och oförglömliga minnen. Det spelar ingen roll om du är nybörjare, en erfaren våghals eller en obotlig livsnjutare som bara längtar ut till naturen. Vi brinner för att hjälpa dig på rätt spår inför ditt nästa stora äventyr. Med högkvalitativ utrustning från ledande varumärken, informativa guider och engagerade medarbetare, finns vi med dig hela vägen från start till slutdestination.

Laddar…