20% extra rabatt på alla kläder* | Kod: CLO20X
*Gäller ej produkter märkta "Exkluderad vara", Mountain Equipment & Norrøna. Dras från nuvarande pris. Gäller t.o.m. 12/8-2022.

Härkila Moose Hunter 2.0 GTX Byxor

Tyst och tunn Gore Tex byxa speciellt utvecklad för den inbitne älgjägaren. 
1. Välj Färg
Mossyoakbreakup Country/Mossyoakred
2. Välj Storlek
48
50
52
54
56
58
3. Antal
Tyst och tunn Gore Tex byxa speciellt utvecklad för den inbitne älgjägaren. 
5495 kr
Lagerstatus: Endast 2st kvar
Handla nu
Betala i oktober
Smidig retur
365 dagars öppet köp*
Hemleverans
Från 49 kr*
Fri frakt och fri retur*
För beställningar
över 595 kr (ej outlet)
Kundbetyg

Baserat på 1579 omdömen. Se några av omdömena här.;

Beskrivning

 Härkila Moose Hunter 2.0 GTX Byxor är en mycket tyst och tunn GoreTex byxa speciellt utvecklad för den inbitne älgjägaren. Den har Moosy Oaks break up kamouflage som är mycket effektivt vid all skogsjakt samt Mossy Oaks Red camouflage som inte klövdjuren kan se men vi människor ser som signalfärg. Byxan har två stora benfickor
med bälg som rymmer hundkoppel mm. I höger benficka finns patronhållare. Bakom fickorna finns stora ventilationsöppningar med lock. På insidan linningen finns ett gummerat linningsband vilket medför att byxorna sitter uppe bra. Det finns möjlighet att dra åt under knät så att man får en optimal rörelsefrihet. Nertill finns remmar så att man kan vada över
någon bäck om det behövs. Det finns även en krok som man kan fästa i sina kängor så att byxorna hålls nere.

Alla fickor har vattentäta blixtlås så alla fickor blir därmed vattentäta. Även gylfen har vattentätt blixtlås. Nertill finns en förstärkning i ett superstarkt Cordura tyg.

OMDÖMEN

Visar omdömen 0

Outdoorexperten på Instagram

Använd #outdoorexperten eller @outdoorexperten på Instagram för en chans att synas här!Från en nyfiken idé, förväntansfull planering och ivrig research - till ett äventyr fyllt av nya upplevelser och oförglömliga minnen. Det spelar ingen roll om du är nybörjare, en erfaren våghals eller en obotlig livsnjutare som bara längtar ut till naturen. Vi brinner för att hjälpa dig på rätt spår inför ditt nästa stora äventyr. Med högkvalitativ utrustning från ledande varumärken, informativa guider och engagerade medarbetare, finns vi med dig hela vägen från start till slutdestination.

Laddar…