20% rabatt på jackor & byxor* | Kod: SNOW20
*Gäller ej produkter märkta "Exkluderad vara", Norröna & Mountain Equipment. Dras från rek. pris. T.o.m. 24/1-2022.
 » 

Tecnica Cochise 130 Dyn Gw

Stabila pjäxor med Grip Walk-sula för friåkare.
1. Välj Färg
Brick Orange
2. Välj Storlek
25.5
26.5
27.5
28.5
29.5
3. Antal
Stabila pjäxor med Grip Walk-sula för friåkare.
6495 kr
Lagerstatus: Endast 2st kvar
Handla nu
Betala i mars
Smidig retur
365 dagars öppet köp*
Hemleverans
Från 49 kr*
Fri frakt och fri retur*
För beställningar
över 595 kr (ej outlet)
Kundbetyg

Baserat på 1579 omdömen. Se några av omdömena här.;

Beskrivning

Tecnica Cochise 130 Dyn Gw är ett par stabila pjäxor med Grip Walk-sula för friåkare som söker sig utanför liftsystemet. Skalet av Polyeter med Power Light Design är 30 procent tunnare och dubbelt så vridstyvt som konventionella pjäxmaterial. Pjäxan försluts med en kraftfull rem - Powerstrap. Det självjusterande gåläget ger 42-graders rörelse. I låst läge är Cochise en stabil och kraftfull pjäxa för varierande friåkning. Den anatomiskt förformade innerskon kan anpassas individuellt med Tecnicas C.A.S.-system som stansas, slipas och värmeformas för en helt unik passform. 

Specifikationer 
  • Flexindex: 130 
  • Läst: 99 mm 
  • Vikt: ca 1550 gram

C.A.S. Customization Shell
Skalet har en anatomisk form som efterliknar fotens form. Skårorna på skalet ger mindre ytspänning och underlättar uppvärmning inför anpassning. Materialet bibehåller den förändrade formen bättre och längre. 
  • Anatomisk och exakt form
  • Förenklad och snabb värmeformning
  • Förenklad skalanpassning: Stansning (ökad volym): Polyetermaterialet kan värmas och stansas i problemområden. Slipning (ökad volym): materialet är slipbart i problemområden. 

C.A.S. Customization Liner
C.A.S. innerskor är förberedda för att ge en optimalt individuell passform. Fodren är anatomiskt formade för hög komfort med maximalt hälgrepp. Materialet av microceller har dubbel densitet, har lång livslängd och är lätt att anpassa. Materialet är mindre benäget att packas för att bibehålla passformen under en längre tid. 
  • Anatomisk och exakt form som kan anpassas
  • Förformat material av mikroceller med dubbla densiteter
  • Ger ökad känslighet mellan fot och innermaterial 
  • Anpassning av innerskon: Termoformning i ugn: 80° 8 minuter. Stansning (ökad volym): materialet kan värmas och stansas i problemområden. Slipning (ökad volym): materialet är slipbart upp till 2 mm i problemområden. Fit Kit (minskad volym): kit med förformade paneler för att minska i problemområden. 

Mobility Cuff 
Skaft med ett gåläge som ger 42° rörelseomfång. Gåläget är konstruerat av metalldelar med ett självjusterande system - S.A.S. (Self Adjusting System) som ger minimalt spel mellan delarna. 

Lift Lock Buckles 
Innovativ mekanism som automatiskt lyfter spännena i insteget till pjäxorna. Underlättar särskilt med handskar, vid låga temperaturer när materialet är kallt och svårt att arbeta med. 

Low Tech Inserts
ISO 5355-low tech - fästen för Low Tech-bindningar certifierade av Dynafit.

Recco
Integrerad RECCO-reflektor som är sökbar för livräddare. De lätta, passiva transpondrarna består av en diod och en antenn. De behöver inte ström eller aktivering för att fungera och är konstruerade för att hålla livet ut, de åldras inte och slits inte ut. Om de inte är mekaniskt skadade håller de för evigt.

Vibram
Tecnica arbetar med sulor från Vibram som utvecklat en gummiblandning med dubbla densiteter. Gult gummi i områden som är i direktkontakt med bindningen ger högre kraftöverföring vid skidåkning. Svart gummi har en mjukare densitet som ger ökat grepp och säkerhet vid gång och klättring.

OMDÖMEN

Visar omdömen 0

Outdoorexperten på Instagram

Använd #outdoorexperten eller @outdoorexperten på Instagram för en chans att synas här!Från en nyfiken idé, förväntansfull planering och ivrig research - till ett äventyr fyllt av nya upplevelser och oförglömliga minnen. Det spelar ingen roll om du är nybörjare, en erfaren våghals eller en obotlig livsnjutare som bara längtar ut till naturen. Vi brinner för att hjälpa dig på rätt spår inför ditt nästa stora äventyr. Med högkvalitativ utrustning från ledande varumärken, informativa guider och engagerade medarbetare, finns vi med dig hela vägen från start till slutdestination.

Betalsätt och frakt
Laddar…