10% extra rabatt på ett helt köp*
Ange koden EXTRA10. Se villkor och shoppa här!
Wahoo GPS, Elemnt Bolt V2 Gps Cycling Computer

Wahoo Elemnt Bolt V2 Gps Cycling Computer

Helt integrerad cykeldator med GPS, som sätter din prestanda i centrum.
Antal
Helt integrerad cykeldator med GPS, som sätter din prestanda i centrum.
3075 kr 2641 kr
Lagerstatus: Endast 2st kvar
Exkluderad vara: Rabattkoder gäller ej på denna produkt
Handla nu
Betala i maj
Smidig retur
365 dagars öppet köp*
Hemleverans
Från 49 kr*
Fri frakt och fri retur*
För beställningar
över 595 kr (ej outlet)
Kundbetyg

Baserat på 1579 omdömen. Se några av omdömena här.;

Beskrivning

Wahoo Elemnt Bolt V2 Gps Cycling Computer är en helt integrerad cykeldator med GPS, som är framtagen för att ge dig en enkel, intuitiv cykelupplevelse med en elegant, aerodynamisk design som sätter din prestanda i centrum. Cykeldatorn har en 2.2 tums färgskärm med hög kontrast och Ambient Light Sensor för att du ska kunna läsa av skärmen snabbt och enkelt även i sämre ljusförhållanden, medan de tre konvexa Easy-Sense-knapparna gör det lätt att växla mellan de olika sidorna, även när du bär handskar. Datorn har även programmerbara LED-indikatorer som gör det enklare att följa rutter och övervaka prestanda, 16 GB för lagring av kartor, tävlingsbanor och ruttpaket, och ett batteri med 15 timmars batteritid som kan laddas under cykling tack vare USB-C-laddsladd.

Elemnt Bolt är även utrustad med ett antal funktioner som gör den till en hjälpsam följeslagare från start till slut. Anpassningsbara datasidor och Perfect View Zoom gör att du kan anpassa dina inställningar efter de mätvärden som är viktigast för dig, medan navigeringsfunktionerna vägleder dig så att du håller dig på rätt spår. Multisport Handover spårar och delar automatiskt cykeltiden i realtid mellan cykeldatorn och Wahoos sportklocka Elemnt Rival. Cykeldatorn är även kompatibel med ett antal träningsappar, som TrainerRoad, TrainingPeaks och Today’s Plan, både för utomhus- och inomhuscykling på en Smart Trainer från Wahoo. Dessutom är den utrustad med Bluetooth Smart-, ANT+- och WiFi-teknologi och passar sömlöst med alla dina cykelsensorer och kompletterande enheter, så att du kan få ut mesta möjliga av din träning. Wahoos Elemnt-cykeldatorer används av några av världens främsta cyklister och triathleter.

Navigering
 • Inkluderar globala kartor: Förladdad med kartor över Nordamerika, Europa och Australien. Kartor för Ryssland, Asien och Afrika kan laddas ner via WiFi via Elemnt Companion-appen.
 • Turn-by-turn-navigering: Genererar automatiskt sväng-för-sväng-meddelanden för rutter och filtyper; inklusive GPX-filer, TCX-filer och rutter importerade från Strava, Ride With GPS och Komoot. De bästa LED-lamporna och ljudsignalerna ger dig en överblick så att du vet vad din nästa sväng är eller om du har kommit utanför banan.
 • Take Me To (Ruttgenerering på begäran): Skapa en rutt med vägbeskrivning genom att helt enkelt välja en plats direkt på Elemnt Bolt-kartsidan, panorera och zooma, eller välj från en av dina sparade platser. I Elemnt Companion-appen anger du en destination, adress eller intressepunkt och genererar en rutt med vägbeskrivning och synkroniserar den till cykeldatorn via Bluetooth.
 • Spåra rutt: Få vägvisningar för att ta dig tillbaka till startpunkten för din resa genom att vända rutten du just cyklade, antingen direkt på cykeldatorn eller i Elemnt Companion-appen genom Retrace Route.
 • Sparade platser: Spara dina favoritplatser direkt på cykeldatorn eller i Elemnt Companion-appen, så att du enkelt kan skapa en rutt i farten och få vägbeskrivning till dina ofta besökta platser.
 • Get Me Started: Navigation till början av rutten. Cykeldatorn skapar en rutt åt dig; följ bara det blåa fiskbensmönstret, när du når din planerade rutt blir mönstret svart.
 • Back on Track: Om du tar fel vändning eller avviker från kurs kommer cykeldatorn att visa ett blått fiskbensmönster som leder dig tillbaka till din planerade rutt; mönstret blir svart när du är tillbaka på rätt spår.
 • Route to Start (kortast väg): Hittar den kortaste vägen tillbaka till början av din resa och skapar vägbeskrivning. Du behöver inte följa samma väg tillbaka hem!
 • Integrationer för MTB-trail: Synkronisera automatiskt din att göra-lista från MTB Project och din önskelista från Singletracks till din Elemnt via WiFi eller Bluetooth.
 • Automatisk ruttnedladdning och träningsuppladdning: När du synkroniserar med kompatibla konton (Strava, Ride With GPS, Best Bike Split, Komoot, MTB Project, SingleTracks) laddas dina sparade rutter automatiskt och trådlöst ned till Elemnt Bolt. Slutförda turer laddas automatiskt upp till alla auktoriserade tredjepartskonton.
 • Ruttsynkronisering via Bluetooth: Skicka automatiskt vilken rutt som helst till Elemnt Bolt från din smartphone med Elemnt Companion-appen.

Säkerhet
 • ANT+ radar integration: Koppla ihop din ANT+ Rearview-radar med din Elemnt Bolt för att få närhet till fordon som närmar sig bakifrån i realtid. När du parar ihop med Bolt kommer du att se de fordon som representeras direkt på datorns skärm och LED-indikationer för att varna dig om bilar som närmar sig eller om kusten är klar.
 • Smarta notiser: Ger popup-varningar på skärmen och LED-indikationer för att meddela dig om samtal, sms, e-post, WhatsApp, Signal, Line, Telegram och WeChat på iOS och Android. Endast tillgängligt om du rider med din smartphone och kan lätt stängas av med Stör ej-läge.
 • Livespår: Se till att dina nära och kära vet var du är och enkelt kan spåra var du befinner dig på en åktur. Dela en LiveTrack-länk via Elemnt Companion-appen för den dagen eller på obestämd tid när du kör med din smartphone.
 • Specialiserad ANGi-integration: Elemnt Bolt paras sömlöst med specialisera ANGi-sensor för kollisionsdetekteringsskydd. I händelse av en krasch kommer en nedräkning att visas på Wahoo-enheten som föraren kan avbryta om den är oskadd. I annat fall kommer den specialiserade appen att varna ryttarens nödkontakter om händelsen.
 • Laddning under användning: Ladda din Elemnt Bolt medan du kör med en bärbar USB-laddare (säljs separat).

Träning
 • Helt anpassningsbar skärm: Välj mellan olika vyer; en träningsvy med en fullständiga prestandamätvärden, en klättringsvy för att spåra stigningar i realtid, en kartvy för att hålla kursen, live spårning och mer. Alla skärmar kan anpassas helt från Elemnt Companion-appen.
 • Planerade träningar på enheten: TrainerRoad, TrainingPeaks och Today's Plan är helt integrerade med Elemnt Bolt, så att du kan se din träningsplan och genomföra strukturerade träningspass. Kör din träningsplan utomhus eller inomhus. På en KICKR Smart Trainer eller Smart Bike kommer KICKR automatiskt att ändra motstånd för att matcha målkraften för varje intervall så att du får ut det mesta av din strukturerade träning.
 • Team Ineos Grenadiers strukturerade träningar på enheten: Förinstallerad med fem strukturerade träningspass som du kan göra inomhus eller utomhus - två FTP-tester och tre strukturerade träningspass från Team Ineos Grenadiers, designade av lagledarna.
 • Strava Live Segment: Bli Local Legend på dina favoritplatser. När Strava autentiseras i Elemnt Companion-appen kommer Elemnt Bolt att varna dig när dina sparade Strava-segment närmar sig din rutt för att ge dig framsteg i realtid och när du tävlar efter KOM / QOM.

Hårdvara, egenskaper
 • Aerodynamiskt & integrerat främre fäste: Wahoo arbetade med den världsberömda aerodynamiska cykelexperten Dimitris Katsanis för att skapa en prestandadriven cykeldator. Elemnt Bolt-enheten och det integrerade främre fästet är utformat som ett system och är CFD-testat och mycket aerodynamiskt.
 • Integrerad fästlåsskruv: Inkluderar en låsskruv som förare kan använda för att säkra datorn till fästet. När den används kan Elemnt Bolt vara kvar på cykeln för vägning vid UCI-tävlingar.
 • GORILLA© glaslins: Det tunna, lätta och slagtåliga Gorilla© Glass hjälper Elemnt Bolt att tåla de tuffaste förhållandena.
 • Ambient Light Sensor: Justerar automatiskt skärmens ljusstyrka och LED-lampor när ljusförhållandena ändras, både inomhus och utomhus.
 • 64 färg 2.2 tum skärm: Levande, kristallklar skärm i färg gör det lättare än någonsin att se dina data och rutter.
 • Konvexa knappar: Elemnt Bolts nya konvexa knappar på enhetens framsida gör det enkelt att välja åtgärder och bläddra genom träningssidor, även med handskar.
 • Inkluderar alla monteringsalternativ: Två robusta och säkra monteringsalternativ - aerodynamisk front och spindel - så att du kan se din åktur där du vill.
 • USB-C laddbart batteri: Drivs av ett uppladdningsbart litiumjonbatteri med upp till 15 timmars batteritid.
 • Anpassningsbara Quicklook LED-indiktatorer: En rad anpassningsbara LED-indikatorer ger en snabb visuell ledtråd för att se om du är i takt med prestandamätvärdena eller för att följa navigeringstecken.
 • Perfect View Zoomknappar: Lättåtkomliga knappar på sidan av enheten gör att du kan zooma in och ut på datafält med bara en beröring.
 • GPS-funktionalitet: Integrerad GPS med enkla, skarpa kartor för enkel navigering var du än är i världen.

Wahoo Eco System
 • Elemnt Companion-app: Guidar dig enkelt genom en steg-för-steg-inställning så att du kan skapa anpassade användarprofiler, spåra prestanda, uppdatera kartor och firmware och dela resedata enkelt.
 • Multisport Handover: Anslut dina Elemnt Bolt- och Elemnt Rival Multisport Watch-profiler för en sömlös skärmupplevelse under cykeldelen av din träning eller tävling. Denna funktion gör det möjligt för cykeldatorn att visa dina kumulativa träningsvärden från klockan, medan du fortfarande behåller kontrollen över själva huvudenheten.
 • KICKR Smart trainer-kontroll: Använd  Elemnt Bolt för att styra KICKR, KICKR CORE, KICKR SNAP eller KICKR BIKE i olika lägen - nivåläge, passivt läge, planerad träning, motståndsläge, återkör rutthistorik. I rutt- och körhistorikläge styr Elemnt KICKR för att automatiskt ändra motstånd för att matcha höjdprofilen för din rutt.

Anslutningar
 • Trådlös anslutning: En verkligt trådlös cykeldator utan plugin krävs (förutom vid laddning)! Du behöver inte ansluta till din bärbara dator för att synkronisera kördata, ladda ner kartor eller uppdatera programvara. Allt detta kan göras via WiFi, Bluetooth eller ANT +.
 • Dual-Band ANT+ och Bluetooth: Gör att du kan para ihop dina önskade enheter och sensorer.
 • ANT+ FE-C-kontroll: Använd Elemnt Bolt för att kontrollera icke-Wahoo smarta trainers som är utrustade med ANT+ FE-C.
 • Smarta notiser: När den är ihopparad och inom din smarttelefons räckvidd visar Elemnt Bolt dina samtals-, text- och e-postmeddelanden på enheten.

Teknisk specifikation
 • Enhetsmått: 3.05 "x 1.86" x .84 "
 • Skärmstorlek: 2,2 tum / (55,9 mm)
 • Displaytyp: 64 - Färg
 • Skärmupplösning: 320x240
 • Vikt: 68 g
 • Batteri: Laddningsbart litiumjon
 • Batteritid: 15 timmar
 • GPS-funktionalitet: Inbyggd. Satelliter som stöds GPS, GLONASS, BEIDOU Galileo och QZSS
 • Vattenklassificering: IPX7 (vattentät upp till 5 fot)
 • Monteringstyper: Integrerad fram och spindel
 • Höjdmätare: Ja
 • LED-lampor: 1 rad anpassningsbar
 • Perfect View Zoomknappar: Ja
 • Ambient Light Sensor: Ja
 • Driftstemperatur: -20°C till 50°C 
 • Enheter som stöds: iPhone / iPad (iOS 11 eller senare), vissa Android

Anslutning
 • Trådlös anslutning ANT + ®, BLUETOOTH® och Wi-Fi®
 • Sensorkompatibilitet ANT + ® och BLUETOOTH®
 • Telefonkompatibilitet iPhone och Android

Funktioner
 • Companion App: Ja
 • Anpassningsbar skärm: Ja
 • Varnar samtal, text och e-post: Ja
 • Live spårning: Ja
 • ANT+ Radarvarningar: På skärmen och LED
 • Route Syncing: BLUETOOTH® och Wi-Fi®
 • Automatiska nedladdningar av rutter: Ja
 • Automatiska träningsuppladdningar: Ja

Navigationsfunktioner
 • Inkluderade kartor: Österrike, Belgien, Danmark, Frankrike, Tyskland, Nederländerna, Sverige, Spanien, Kanada, USA, Australien, England, Skottland, Wales, Australien. Gratis ytterligare kartor kan laddas ner via Wi-Fi® via ELEMNT Companion-appen
 • Vägbeskrivning: Enhetsgenererad samt rutter från Ride With GPS, Komoot, Strava och andra källfiler för routing
 • Kom igång (navigera till start av rutten): På enheten
 • Back On Track (omdirigering på begäran): På enheten
 • Rutt till start (kortaste rutt): På enheten
 • Take Me To: På enheten och i Elemnt Companion-appen 
 • Spåra rutt: På enheten
 • Sparade platser: På enheten och i Elemnt Companion-appen

Integrationer
 • Planerade / strukturerade träningsappar: Today’s Plan, TrainerRoad och TrainingPeaks
 • Navigationsappar: Ride With GPS, Komoot, Strava
 • MTB-appar: Singletracks och MTB Project
 • Tävlingsplansappar: BestBikeSplit
 • Elektroniska växlingssystem: Shimano Dura Ace Di2, SRAM eTAP, FSA WE och Campagnolo EPS
 • Radar: ANT + Radarsystem
 • Kollisionsskydd: Specialiserat ANGi
 • System för däcktrycksövervakning: ANT + TPMS * Mer information
 • E-Bike: ANT + LEV
 • Muskelsyresensorer: BSXInsight och Moxy
 • Pedalmonitorer: Pioneer
 • Indoor Trainers: Wahoo Smart Trainers och ANT + FE-C utrustade tränare

Innehåll
 • ELEMNT BOLT-enhet
 • Integrerad montering fram
 • Stammontering
 • Buntband
 • USB-C laddningskabel
 • Snabbstartsguide
 • Viktig produktinformation

Outdoorexperten på Instagram

Använd #outdoorexperten eller @outdoorexperten på Instagram för en chans att synas här!Från en nyfiken idé, förväntansfull planering och ivrig research - till ett äventyr fyllt av nya upplevelser och oförglömliga minnen. Det spelar ingen roll om du är nybörjare, en erfaren våghals eller en obotlig livsnjutare som bara längtar ut till naturen. Vi brinner för att hjälpa dig på rätt spår inför ditt nästa stora äventyr. Med högkvalitativ utrustning från ledande varumärken, informativa guider och engagerade medarbetare, finns vi med dig hela vägen från start till slutdestination.

Laddar…