20% rabatt på löpning
Ange koden RUNNERS20.
Se villkor.
Camelbak Skidryggsäckar, Powderhound 100Oz 12L, Black

Camelbak Powderhound 100Oz 12L

Ryggsäck med vätskeblåsa anpassad för skidturen.
1. Välj Färg
Black
2. Antal
Ryggsäck med vätskeblåsa anpassad för skidturen.
1395 kr
Lagerstatus: Ej i lager
Handla nu
Betala i maj
Smidig retur
365 dagars öppet köp*
Hemleverans
Från 49 kr*
Fri frakt och fri retur*
För beställningar
över 595 kr (ej outlet)
Kundbetyg

Baserat på 1579 omdömen. Se några av omdömena här.;

Beskrivning

Ryggsäck med vätskeblåsa anpassad för skidturen. Camelbak Powderhound rymmer hela 12 liter och har en medföljande vätskeblåsa på 3 liter. Till vätskeblåsan hör en isolerad slang som gör att vattnet inte fryser, slangen fäster du lätt i axelbandet för att hålla den ur vägen.
Det finns gott om packutrymme för det du kan tänkas behöva ha med dig under dagen i backen och det finns fästen för att fästa skidorna utanpå ryggsäcken. För att den ska vara skön att ha på sig hela dagen både i backen och i liften har den en slim design och sitter nära kroppen.

Vätskeblåsa: 3 L
Väskans volym: 9 L
Vikt: 680 g

Outdoorexperten på Instagram

Använd #outdoorexperten eller @outdoorexperten på Instagram för en chans att synas här!Från en nyfiken idé, förväntansfull planering och ivrig research - till ett äventyr fyllt av nya upplevelser och oförglömliga minnen. Det spelar ingen roll om du är nybörjare, en erfaren våghals eller en obotlig livsnjutare som bara längtar ut till naturen. Vi brinner för att hjälpa dig på rätt spår inför ditt nästa stora äventyr. Med högkvalitativ utrustning från ledande varumärken, informativa guider och engagerade medarbetare, finns vi med dig hela vägen från start till slutdestination.

Laddar…