20% på ett helt köp* | Kod: SANTA20
*Ej produkter märkta "exkluderad vara", Mountain Equipment, Tacx, Wahoo, Lumonite, LedX, Leatherman, Meindl, Härkila, Norrøna, Tentipi, Thule, mat, elektronik, cyklar, kajaker & presentkort. Från rek. pris t.o.m. 2021-11-24.
 » 

Bliz Hero Matt Black, Smoke W Silver Mirror

Mångsidiga och snygga sportglasögon med komfort i toppklass och sikt i alla väder.
Antal
Mångsidiga och snygga sportglasögon med komfort i toppklass och sikt i alla väder.
695 kr
Lagerstatus: Endast 3st kvar
Handla nu
Betala i februari
Förlängt öppet köp
T.o.m. 10 januari 2022
Hemleverans
Från 49 kr*
Fri frakt och fri retur*
För beställningar
över 595 kr (ej outlet)
Kundbetyg

Baserat på 1579 omdömen. Se några av omdömena här.;

Beskrivning

Bliz Hero Matt Black, Smoke W Silver Mirror är ett par mångsidiga och snygga sportglasögon med komfort i toppklass och klar sikt i olika väderförhållanden, som passar till många olika sporter. Glasögonen är utrustade med Hydro Lens Technology - en lins i X-PC med hög optisk kvalitet för klar och skarp sikt i alla väder. Linsen tillverkas av okrossbart polykarbonat som är 10 gånger mer slagtåligt än andra plast- och glaslinser, och har komplett UVA- och UVB-skydd, minimalt brytningsfel, repskydd och effektiva vattenavvisande egenskaper. Själva ramen tillverkas av Grilamid TR90, som ger oslagbar flexibilitet, låg vikt och prestanda i både varma och kalla temperaturer. Sportglasögonen har även justerbara skalmar, näsdel och Temple Tips i friktionsgummi för utmärkt komfort och optimal passform runt öron och näsa. Den optiska adaptern gör att du kan fästa receptlinser på insidan av dina glasögon för optimal sikt när du utövar din sport (medföljer ej).

Alla Bliz Active-produkter är CE-märkta, vilket innebär att de följer de relevanta och grundläggande hälso- och säkerhetskraven som finns i EU-direktiv.

OMDÖMEN

Visar omdömen 0

Outdoorexperten på Instagram

Använd #outdoorexperten eller @outdoorexperten på Instagram för en chans att synas här!Från en nyfiken idé, förväntansfull planering och ivrig research - till ett äventyr fyllt av nya upplevelser och oförglömliga minnen. Det spelar ingen roll om du är nybörjare, en erfaren våghals eller en obotlig livsnjutare som bara längtar ut till naturen. Vi brinner för att hjälpa dig på rätt spår inför ditt nästa stora äventyr. Med högkvalitativ utrustning från ledande varumärken, informativa guider och engagerade medarbetare, finns vi med dig hela vägen från start till slutdestination.

Betalsätt och frakt
Laddar…