PRE SEASON SALE | UPP TILL 60%
Fynda förra årets produkter till grymma priser
Vaude Tunneltält, Ferret XT 3P Comfort, Avocado -25%

Vaude Ferret XT 3P Comfort

Rymligt tält för vandringar på kalla och blåsiga platser.
1. Välj Färg
Avocado
2. Antal
Rymligt tält för vandringar på kalla och blåsiga platser.
7255 kr 5461 kr
Lagerstatus: Endast 1st kvar
Handla nu
Betala i november
Smidig retur
365 dagars öppet köp*
Hemleverans
Från 49 kr*
Fri frakt och fri retur*
För beställningar
över 595 kr (ej outlet)
Kundbetyg

Baserat på 1579 omdömen. Se några av omdömena här.;

Beskrivning

Vaude Ferret XT 3P Comfort är ett rymligt tält för tre personer och mycket förvaring. Perfekt tält när du t.ex. vill vandra genom Norge, campa på blåsiga platser eller kanske gå långdistansleder med dina två bästa vänner. Det yttre tältväggarna är extra långa och går hela vägen ner till marken för att hålla kylan och vinden ute. Det har en stadig tunnelkonstruktion med branta väggar för en relativt rymlig interiör samt tillräckligt med utrymme i tälthallen för all din packning och utrustning och en stor hund. Inre sidfickor och ett integrerat klädstreck är användbara tillbehör när du är på språng. 

Bra luftcirkulation försäkrar ett bekvämt klimat att sova i samtidigt som den tunna meshen håller insekter och fukt borta och även låter fukten från din andning sippra ut. Tältet har en miljövänlig PFC- fri tillverkning; den trotsar vind och väder och du kan komma in både genom framsidan och från sidan, vilket som passar bäst beroende på vädret. Låt äventyret börja!                           

Produktinformation
Antal personer: 3
Vikt: 3,75 kg
Yta: 6,9 m² / 3,8 m²
Material (yttertält): 100% Polyamid, 40D Ripstop Silicone/Polyurethane coated 3000 mm
Material (innertält): 100% Polyamid, 40D Ripstop
Material (golv): 100% Polyamid, 70D Polyurethane coated 7000 mm

Outdoorexperten på Instagram

Använd #outdoorexperten eller @outdoorexperten på Instagram för en chans att synas här!Från en nyfiken idé, förväntansfull planering och ivrig research - till ett äventyr fyllt av nya upplevelser och oförglömliga minnen. Det spelar ingen roll om du är nybörjare, en erfaren våghals eller en obotlig livsnjutare som bara längtar ut till naturen. Vi brinner för att hjälpa dig på rätt spår inför ditt nästa stora äventyr. Med högkvalitativ utrustning från ledande varumärken, informativa guider och engagerade medarbetare, finns vi med dig hela vägen från start till slutdestination.

Laddar…