20% extra rabatt på allt inom vandring och camping* | Kod: CAMP20
*Gäller ej produkter märkta "Exkluderad vara", Alfa, Outdoordays, Mountain Equipment, Meindl, Norrøna, Thule, Tentipi och elektronik. Dras från nuvarande pris. T.o.m. 15/8-2022.

Poc Column Vpd Backpack 8L

Ryggsäck som är idealisk för kortare dagar ute på stigarna och kombinerar ett ryggskydd med plats för ett vätskesystem och alla dina nödvändigheter för turen.
1. Välj Färg
Aragonite Brown
Uranium Black
2. Antal
Ryggsäck som är idealisk för kortare dagar ute på stigarna och kombinerar ett ryggskydd med plats för ett vätskesystem och alla dina nödvändigheter för turen.
1595 kr
Lagerstatus: Endast 3st kvar
Handla nu
Betala i oktober
Smidig retur
365 dagars öppet köp*
Hemleverans
Från 49 kr*
Fri frakt och fri retur*
För beställningar
över 595 kr (ej outlet)
Kundbetyg

Baserat på 1579 omdömen. Se några av omdömena här.;

Beskrivning

Poc Column Vpd Backpack 8L är en ryggsäck som kombinerar POC:s flexibla, lätta och säkra VPD Air ryggplatta med tillräckligt med utrymme för ett vätskesystem, verktyg och snacks. En innovativ design med justerbara remmar över axlarna och bröstet gör att ryggsäcken alltid sitter säkert, utan behov för ett midjebälte. Reflexdetaljer, en hängögla och ventilerad 3D-mesh på remmarna ger ännu mer funktionalitet.

Ryggsäcken har tillräckligt med plats för verktyg, snacks och en 3 liters vätskeblåsa och gör det enkelt att ta med dig allt du behöver för en kortare dagstur. Huvudfacket har separata fickor för dina verktyg och ser till att de hålls organiserade och säkert på plats även när det går undan på stigarna.

Ryggsäcken är konstruerad helt i återvunna material och designad för att vara stryktålig med ett minimalt avtryck.

OMDÖMEN

Visar omdömen 0

Andra har också köpt


Outdoorexperten på Instagram

Använd #outdoorexperten eller @outdoorexperten på Instagram för en chans att synas här!Från en nyfiken idé, förväntansfull planering och ivrig research - till ett äventyr fyllt av nya upplevelser och oförglömliga minnen. Det spelar ingen roll om du är nybörjare, en erfaren våghals eller en obotlig livsnjutare som bara längtar ut till naturen. Vi brinner för att hjälpa dig på rätt spår inför ditt nästa stora äventyr. Med högkvalitativ utrustning från ledande varumärken, informativa guider och engagerade medarbetare, finns vi med dig hela vägen från start till slutdestination.

Laddar…