10% extra rabatt på ett helt köp*
Ange koden EXTRA10. Se villkor och shoppa här!
Sea to Summit Kupoltält, Tent Alto Tr2, Green

Sea To Summit Tent Alto Tr2

Lätt, semi-fristående tält för två viktmedvetna äventyrare.
1. Välj Färg
Green
2. Antal
Lätt, semi-fristående tält för två viktmedvetna äventyrare.
7445 kr 6383 kr
Lagerstatus: Endast 1st kvar
Handla nu
Betala i maj
Smidig retur
365 dagars öppet köp*
Hemleverans
Från 49 kr*
Fri frakt och fri retur*
För beställningar
över 595 kr (ej outlet)
Kundbetyg

Baserat på 1579 omdömen. Se några av omdömena här.;

Beskrivning

Sea To Summit Tent Alto Tr2 är ett lätt, semi-fristående tält för två viktmedvetna äventyrare, som vill ha en hög grad av komfort under ultralätta tresäsongsäventyr. Tältet har en Tension Ridge-konstruktion med vertikala väggar, som lyfter upp takhöjden för att ge oöverträffat utrymme invändigt. Konstruktionen tillåter även stora, breda dörrar för enklare in- och utgång och en mer expansiv utsikt, två stora absider med utrymme för utrustning, och stora Apex-ventiler högt upp, som effektivt ventilerar bort varm luft för att förhindra uppbyggnaden av kondens. Tillsammans med Baseline-ventilerna, som låter dig kontrollera hantera fuktighet och kondens utan att släppa in eventuellt regn utanför, skapar ventilationssystemet ett överlägset luftflöde som enkelt kan justeras inifrån tältet. Tältet är även utrustat med ett FairShare Storage System, som innebär att tältet delas upp i tre olika förvaringspåsar för att du ska kunna fördela tältvikten jämnt i din ryggsäck. När du satt upp tältet kan den ena förvaringspåsen användas som en Lightbar i taket för att filtrera ljuset från din pannlampa, medan de andra två används som förvaringspåsar för din utrustning inuti tältet.

Yttertältets material och tejpade sömmar ger utmärkt hydrolytisk stabilitet för hållbar vattentät prestanda tillsammans med det ultralätta och slitstarka tältgolvet. Innertältet tillverkas av en mörkgrå mesh, som ger maximal ventilation, insektskydd och ultimat sikt. Tältet kommer även med färgkodade DAC-stänger i olika diametrar, som ger maximal styrka och minimal vikt, tältpinnar med TriPoint-design för säker ankring i marken, och enkelt justerbara Ground Control-tältlinor. Tältet kan sättas upp med yttertältet först om det regnar, och kan användas på fem olika sätt, både med och utan ytter- eller innertält.

Specifikation
 • Antal personer: 2
 • Säsonger: 3
 • Min. vikt: 1156 g
 • Höjd: 108 cm
 • Golvmått: 215 x 135 x 97 cm
 • Golvarea: 2.5 m2
 • Antal absider och dörrar: 1
 • Absidarea: 1.7 m2
 • Packmått: 13 x 53 cm
 • Tältduk: 15D nylonripstop, Sil-PeU-beläggning, 1200 mm vattenpelare
 • Tältgolv: 15D nylonripstop, 1200 mm vattenpelare
 • Innertält: 15D polyestermesh
 • Tältstänger: 8.7 & 9.5 mm Aluminum DAC TH72M
 • Tältpinnar: 9 Ground Control Light - 7075-T6 aluminium
 • Tältlinor: 4 Ground Control

Andra har också köpt

-22%
/images/product/medium/44894.jpg
False
Jack Wolfskin Skyrocket II Dome, Tält för 2 personer
-20%
/images/product/medium/77718.jpg
False
/images/product/medium/73240.jpg
False
-17%
/images/product/medium/73239.jpg
False
/images/product/medium/69956.jpg
False
-25%
/images/product/medium/22988.jpg
False
Kupoltält för tre personer
-17%
/images/product/medium/73697.jpg
False
-44%
/images/product/medium/73155.jpg
False

Outdoorexperten på Instagram

Använd #outdoorexperten eller @outdoorexperten på Instagram för en chans att synas här!Från en nyfiken idé, förväntansfull planering och ivrig research - till ett äventyr fyllt av nya upplevelser och oförglömliga minnen. Det spelar ingen roll om du är nybörjare, en erfaren våghals eller en obotlig livsnjutare som bara längtar ut till naturen. Vi brinner för att hjälpa dig på rätt spår inför ditt nästa stora äventyr. Med högkvalitativ utrustning från ledande varumärken, informativa guider och engagerade medarbetare, finns vi med dig hela vägen från start till slutdestination.

Laddar…