150 kr extra rabatt vid köp över 1000 kr | Kod: SPRING150
300 kr extra rabatt vid köp över 2000 kr | Kod: SPRING300

Se villkor.
Scarpa Löparskor Herr, Golden Gate Kima Rt Ark, Gray/Azure -35%

Scarpa Golden Gate Kima Rt Ark Men

En teknisk löparsko i herrmodell, designad för att minska trötthet. Designade och testade för maximal prestanda på de mest tekniska stigarna.
1. Välj Färg
Gray/Azure
2. Välj Storlek
41
41.5
42
42.5
43
43.5
44
44.5
45
45.5
46
3. Antal
En teknisk löparsko i herrmodell, designad för att minska trötthet. Designade och testade för maximal prestanda på de mest tekniska stigarna.
2345 kr 1524 kr
Lagerstatus: I lager
Handla nu
Betala i juli
Smidig retur
365 dagars öppet köp*
Hemleverans
Från 49 kr*
Fri frakt och fri retur*
För beställningar
över 595 kr (ej outlet)
Kundbetyg

Baserat på 1579 omdömen. Se några av omdömena här.;

Beskrivning

Scarpa Golden Gate Kima Rt Ark Men är en teknisk löparsko i herrmodell, designad för att minska trötthet. Kolfiberplattan innesluten i den nya generationens skum förhöjer den elastiska responsen hos fotvalvet, vilket minskar den fysiska ansträngningen att springa utan att kompromissa med precisionen i ojämn terräng.

Skorna är exakt och stödjande samt designad och testad för maximal prestanda på de mest tekniska stigarna, men presterar också bra på mindre krävande obanade banor. 

FUNKTIONER

Passform: En ny sista dedikerad och studerad för en normal fot, med mindre volym i framfotsområdet för bästa precision i passformen. Sock-Fit LW internt konstruktionssystem som undviker kompressionspunkter genom att linda in foten. Exo invändig bur i mikromocka för att säkerställa större sidostabilitet.

Ovandel: Dubbelskiktskonstruktionen är gjord enligt följande: det första lagret i mikrofiber ger struktur, det andra är det yttersta ett antinötningsnät, som också måste säkerställa maximal andningsförmåga.

Sula: Presa®-sulan har en mellansula som består av en dubbel densitet av skum, kallad "ACTIVE FOAM". Denna nya generations skum kombinerar 4 viktiga egenskaper som alla löpare vill ha i en sko: Dämpning, rebound, lång hållbarhet, lätt. En 3D kolfiberplatta (1 mm tjocklek) är inklämd i de två skummaterialen i de områden som har störst stöd/arbete för foten (häl och mellanfotshuvud). Detta är resultatet av en studie som syftar till att få bästa elastiska respons utan lös precision i den ojämna terrängen.

Specifikationer
Dropp: 6mm
Läst: ARK
Foder: Stretchtextil
Sula: Presa TRN-03
Ovandel: Syntet, Mesh, Film
Stack: Häl 22mm, Tå 16mm
Vikt: 290g (stl. 42 herr)

Andra har också köpt

-26%
/images/product/medium/78851.png
CeramicEveningPrimrose
True
-17%
/images/product/medium/78848.png
AiryBlueIceWater
True
-26%
/images/product/medium/72103.png
False
-16%
/images/product/medium/72102.png
False
-33%
/images/product/medium/72097.png
False
-24%
/images/product/medium/79321.jpg
False
/images/product/medium/78872.jpg
False
-24%
/images/product/medium/78834.png
MercuryTrellis
True

Outdoorexperten på Instagram

Använd #outdoorexperten eller @outdoorexperten på Instagram för en chans att synas här!Från en nyfiken idé, förväntansfull planering och ivrig research - till ett äventyr fyllt av nya upplevelser och oförglömliga minnen. Det spelar ingen roll om du är nybörjare, en erfaren våghals eller en obotlig livsnjutare som bara längtar ut till naturen. Vi brinner för att hjälpa dig på rätt spår inför ditt nästa stora äventyr. Med högkvalitativ utrustning från ledande varumärken, informativa guider och engagerade medarbetare, finns vi med dig hela vägen från start till slutdestination.

Laddar…