20% extra rabatt på alla kläder* | Kod: CLO20X
*Gäller ej produkter märkta "Exkluderad vara", Mountain Equipment & Norrøna. Dras från nuvarande pris. Gäller t.o.m. 12/8-2022.

Sealskinz All Weather Lightweight Glove Fusion Control

Lätta, vattentäta handskar för ett antal aktiviteter och väderförhållanden.
1. Välj Färg
Black/Grey
2. Välj Storlek
S
M
L
XL
3. Antal
Lätta, vattentäta handskar för ett antal aktiviteter och väderförhållanden.
995 kr
Lagerstatus: Ej i lager
Handla nu
Betala i oktober
Smidig retur
365 dagars öppet köp*
Hemleverans
Från 49 kr*
Fri frakt och fri retur*
För beställningar
över 595 kr (ej outlet)
Kundbetyg

Baserat på 1579 omdömen. Se några av omdömena här.;

Beskrivning

Sealskinz All Weather Lightweight Glove Fusion Control är ett par lätta, vattentäta handskar för en lång rad aktiviteter och väderförhållanden. Handskarna har en 3-lagerskonstruktion för värme, hållbarhet och vattentäthet, med Fusion Control-teknologi för utmärkt kontroll och ökad rörlighet i fingrarna. Handskarna har även touch screen-funktion på tumme och pekfinger, ett Coolmax-foder som håller huden varm, torr och bekväm, och PU Suede på handflatan för ökad hållbarhet, grepp och kontroll.

OMDÖMEN

Visar omdömen 0

Andra har också köpt


Outdoorexperten på Instagram

Använd #outdoorexperten eller @outdoorexperten på Instagram för en chans att synas här!Från en nyfiken idé, förväntansfull planering och ivrig research - till ett äventyr fyllt av nya upplevelser och oförglömliga minnen. Det spelar ingen roll om du är nybörjare, en erfaren våghals eller en obotlig livsnjutare som bara längtar ut till naturen. Vi brinner för att hjälpa dig på rätt spår inför ditt nästa stora äventyr. Med högkvalitativ utrustning från ledande varumärken, informativa guider och engagerade medarbetare, finns vi med dig hela vägen från start till slutdestination.

Laddar…