20% extra rabatt på allt inom vandring och camping* | Kod: CAMP20
*Gäller ej produkter märkta "Exkluderad vara", Alfa, Outdoordays, Mountain Equipment, Meindl, Norrøna, Thule, Tentipi och elektronik. Dras från nuvarande pris. T.o.m. 15/8-2022.

Hestra Skullman - 5 Finger

En ofodrad mångsidig handske i getskinn. Passar de flesta friluftsaktiviteter.
1. Välj Färg
Natural Brown
2. Välj Storlek
10
11
6
7
8
9
3. Antal
En ofodrad mångsidig handske i getskinn. Passar de flesta friluftsaktiviteter.
595 kr
Lagerstatus: I lager
Handla nu
Betala i oktober
Smidig retur
365 dagars öppet köp*
Hemleverans
Från 49 kr*
Fri frakt och fri retur*
För beställningar
över 595 kr (ej outlet)
Kundbetyg

Baserat på 1579 omdömen. Se några av omdömena här.;

Beskrivning

Hestra Skullman - 5 Finger är en mångsidig handske helt i skinn. Den är ofodrad men vindtät och gjord med en lång och kraftig krage som gör det enkelt att ta av och på handskarna. Handsken har även försetts med en så kallad hanging loop som är en liten ögla på fingret och används tillsammans med en karbinhake för att hänga handskarna upp och ner. På så vis skyddar du dem från regn eller snö. Lämplig för de flesta friluftsaktiviteter och är utvecklad tillsammans med Johan Skullman.

Material: Impregnerat getskinn (Ett impregnerat och vattentåligt getskinn med slitstarka egenskaper som ofta används i våra sporthandskar). 

OMDÖMEN

Visar omdömen 0

Outdoorexperten på Instagram

Använd #outdoorexperten eller @outdoorexperten på Instagram för en chans att synas här!Från en nyfiken idé, förväntansfull planering och ivrig research - till ett äventyr fyllt av nya upplevelser och oförglömliga minnen. Det spelar ingen roll om du är nybörjare, en erfaren våghals eller en obotlig livsnjutare som bara längtar ut till naturen. Vi brinner för att hjälpa dig på rätt spår inför ditt nästa stora äventyr. Med högkvalitativ utrustning från ledande varumärken, informativa guider och engagerade medarbetare, finns vi med dig hela vägen från start till slutdestination.

Laddar…