10% extra rabatt på kläder, skor & kängor
KOD: OUT23
Se villkor.
Helsdon Hammock, Hammock

Helsdon Hammock

Praktiskt, rymligt hängmattetält för maximal sovkomfort i naturen.
Antal
Praktiskt, rymligt hängmattetält för maximal sovkomfort i naturen.
2995 kr
Lagerstatus: Endast 3st kvar
Handla nu
Betala i augusti
Smidig retur
365 dagars öppet köp*
Hemleverans
Från 49 kr*
Fri frakt och fri retur*
För beställningar
över 595 kr (ej outlet)
Kundbetyg

Baserat på 1579 omdömen. Se några av omdömena här.;

Beskrivning

Helsdon Hammock är ett praktiskt hängmattetält designat för att hålla dig torr, varm, sval och säker oavsett väder- och markförhållanden, så att du vaknar utvilad för ännu en dags äventyr i naturen. Hängmattan har en unik konstruktion designad för maximal sovkomfort, där aluminiumstänger och en dubbel botten gör att du ligger platt, med stöd för både ländrygg och knän. Konstruktionen gör att du kan sova både på rygg, sida och mage utan problem, och att hängmattan inte fälls upp runt omkring dig på samma sätt som vanliga hängmattor gör. Hängmattetältet har även en lägre tyngdpunkt än vad vanliga hängmattor har, så att du kan sitta upp på ett helt annat sätt än i en vanlig hängmatta.

Själva hängmattan omsluts dessutom helt av ett tält, med integrerade myggnät och ventilation, som håller både regn, vind och insekter borta från dig och din utrustning. Både sidor och fönster kan öppnas upp för att ventilera ut värmen, utan att släppa in insekter, under sommarens varma temperaturer, medan den dubbla botten enkelt rymmer ett isolerande liggunderlag som bevarar värmen underifrån under vinterns kalla temperaturer. På så sätt kan du använda Helsdon Hammock oavsett årstid och utetemperatur.

Helsdon Hammock tar bara två minuter att hänga upp och ger ett omedelbart skydd ute i naturen, utan att du behöver leta upp en plats utan rötter, stenar, lera eller pölar. Du knyter helt enkelt bara repen runt två träd och drar åt så hårt du kan. Ingen tarp behövs hängas över hängmattan, och ingenting behövs fästas i marken. Dessutom hänger hängmattetältet inte direkt från träden, utan från repet som knyts mellan träden, vilket gör att avståndet mellan träden inte påverkar komforten. Hängmattan kommer bibehålla sin optimala form oavsett avstånd.

Specifikation
  • Vikt: 2.9 kg
  • Minimum, trädavstånd: 4 meter
  • Maximum, trädavstånd: 8 meter
  • Maximal kroppslängd: 1.95 meter
  • Maximal kroppsvikt: 180 kg
  • Material: Polyester, nylon, stål, aluminium

Andra har också köpt

/images/product/medium/63016.jpg
False
/images/product/medium/63019.jpg
False
-30%
/images/product/medium/35494.jpg
False
Trädskydd
-17%
/images/product/medium/46006.jpg
False
Eno Guardian SL Bug Net, myggnät till hammock
/images/product/medium/26696.jpg
False
Hennessy Hammock Expedition Zip
/images/product/medium/32022.jpg
False
Hennessy Hammock Safari Deluxe Zip
/images/product/medium/74518.jpg
False
-17%
/images/product/medium/40441.jpg
False
Eno Sub6

Outdoorexperten på Instagram

Använd #outdoorexperten eller @outdoorexperten på Instagram för en chans att synas här!Från en nyfiken idé, förväntansfull planering och ivrig research - till ett äventyr fyllt av nya upplevelser och oförglömliga minnen. Det spelar ingen roll om du är nybörjare, en erfaren våghals eller en obotlig livsnjutare som bara längtar ut till naturen. Vi brinner för att hjälpa dig på rätt spår inför ditt nästa stora äventyr. Med högkvalitativ utrustning från ledande varumärken, informativa guider och engagerade medarbetare, finns vi med dig hela vägen från start till slutdestination.

Laddar…