20% rabatt på löpning
Ange koden RUNNERS20.
Se villkor.
Lumonite Powerbanks, Multiladdstation V2, Black

Lumonite Multiladdstation V2

Laddstation med 4 portar till Lumonite-lampor. Perfekt laddanordning för verkstäder, företag, arbetsplatser etc. Effektiv, hela 1 A laddningsström!
1. Välj Färg
Black
2. Antal
Laddstation med 4 portar till Lumonite-lampor. Perfekt laddanordning för verkstäder, företag, arbetsplatser etc. Effektiv, hela 1 A laddningsström!
899 kr
Lagerstatus: Endast 1st kvar
Handla nu
Betala i maj
Smidig retur
365 dagars öppet köp*
Hemleverans
Från 49 kr*
Fri frakt och fri retur*
För beställningar
över 595 kr (ej outlet)
Kundbetyg

Baserat på 1579 omdömen. Se några av omdömena här.;

Beskrivning

Lumonite Multiladdstation är en multiladdstation som förenklar användandet av LUMONITE Vector och Pixel i arbetsmiljöer. Laddstationen är särskilt utvecklad för att användas inom industrin, där det ofta används ett flertal lampor. Med den här lösningen kan du glömma jobbiga batteribyten – byt lampan istället! Laddstationen har fyra separata laddportar som identifierar vilken lampa det är som laddas och anpassar laddningsströmmen automatiskt baserat på det. Lumonite Pixel laddas med en säker 0,4A ström och Lumonite Vector med en något snabbare 1A laddningsström.

Lumonite Vector och Pixel är är nu mer lämplig än någonsin för yrkesbruk. Istället för att använda enskilda USB-laddare kan lamporna nu laddas i en laddningsstation som ansluts till strömnätet. Du slipper alltså allt sladdtrassel! Laddstationen kan fästas med den medföljande fästanordningen, antingen på väggen eller på t.ex. ett bord. På det sättet får du en gemensam laddningsplats för alla på arbetsplatsen, i fikarummet, i garaget, eller var du än behöver den!

Varje laddningsplats har en egen indikator, som visar när batteriet är fulladdat. På det sättet blir det lätt att plocka åt sig den lampan med mest laddning!

Obs! Laddstationen är EJ kompatibel med Lumonite Compass R / Compass, Lumonite mini R eller Lumonite Pilot lampor.

Paketets innehåll:
Lumonite 4-Slot Charging Station V2
Nätsladd + adapter
Anordning för att fästa laddstationen på bordet
Skruvar och pluggar för att fästa i väggen
Manual (FI/SE/NO/EN)

Teknisk specifikation:
  • Märke och modell: Lumonite 4-Slot Charging Station V2
  • Användningsområde: Ladda Lumonite Vector och Pixel
  • Laddar 1-4 lampor samtidigt
  • Känner automatiskt igen varje lampa och väljer ut en passande laddningsström (0,5-1,0 A)
  • Garanti: 24 månader
  • Maximal laddningsstöm: 4 x 1 A
  • Mått: 47 x 64 x 240 mm
  • Driftspänning: DC 12 V, 2 A
  • Nätdel: Input 100-240V AC, 50/60HZ, 0.8A, Output 12V DC, 2.5A
  • Stödjer Lumonite Vector och Pixel

Outdoorexperten på Instagram

Använd #outdoorexperten eller @outdoorexperten på Instagram för en chans att synas här!Från en nyfiken idé, förväntansfull planering och ivrig research - till ett äventyr fyllt av nya upplevelser och oförglömliga minnen. Det spelar ingen roll om du är nybörjare, en erfaren våghals eller en obotlig livsnjutare som bara längtar ut till naturen. Vi brinner för att hjälpa dig på rätt spår inför ditt nästa stora äventyr. Med högkvalitativ utrustning från ledande varumärken, informativa guider och engagerade medarbetare, finns vi med dig hela vägen från start till slutdestination.

Laddar…