20% rabatt på nyheter!
KOD: NEW23.
Se villkor.
Silva Pannlampor, Spectra O

Silva Spectra O

Enastående pannlampa som förvandlar natt till dag.
Antal
Enastående pannlampa som förvandlar natt till dag.
6495 kr
Lagerstatus: Endast 2st kvar
Handla nu
Betala i november
Smidig retur
365 dagars öppet köp*
Hemleverans
Från 49 kr*
Fri frakt och fri retur*
För beställningar
över 595 kr (ej outlet)
Kundbetyg

Baserat på 1579 omdömen. Se några av omdömena här.;

Beskrivning

Silva Spectra O är en enastående pannlampa som förvandlar natt till dag. Med sina 8 kraftfulla LED-ljus och 10 000 lumen levererar den ofattbart mycket ljus, samtidigt som den har en elegant och intuitiv design. Spectra O är designad för nattorientering och traillöpning som kräver mycket ljus och komfort.

PERFEKT LJUS
Spectra är den mest kraftfulla pannlampa som Silva någonsin lanserat med ljusstyrka på 10 000 lumen. Spectra har 8 starka LED-ljus och Silva Intelligent Light – en kombination av fokuserat avståndsljus och brett ljus nära dig. Lampan har 5 olika ljuslägen som sträcker sig från 80 till 10 000 lumen. Detta för att kunna optimera ljuset för din fart eller din aktivitet, eller för att spara batteritid när det behövs. Byt enkelt mellan de fem olika ljuslägena genom att trycka på de stora +/- knapparna på själva lampan eller på den medföljande fjärrkontrollen Spectra Remote Control.

För att skapa det perfekta och starkaste ljuset har de bästa komponenterna använts. LED-ljusen i Spectra är från Cree (XLamp XHP50.2) och linserna är från LEDil (TINA2-RS). Cree levererar nästa generations extrema LED-ljus med bästa densitet, pålitlighet och färgkontrast. LEDil är kända för sina linser som ger perfekt ljusvinkel och som tål höga UV-värden och temperaturer.

Spectra lampenhet är byggd med en flexibel lutningsvinkel för att ge dig möjlighet att anpassa och rikta ljuset där du vill ha det. Det kan enkelt justeras även under aktivitet med greppvänliga ytor och en stor justeringsskruv.

OPTIMAL KYLNING
Med extremt ljus kommer behov för extrem kylning och varje detalj i Spectra är designad för att ge optimal kylning. Kylaren är gjord av kallpressat aluminium och väggarna är vågformade för att leda bort värme och skapa ytterligare kylningsytor. Det sitter också en inbyggd sensor som reglerar värmen för optimal prestanda.

INKLUDERADE ACCESSOARER & MONTERINGSALTERNATIV
Spectra är designad för att kunna anpassas till många olika aktiviteter och kan enkelt flyttas mellan olika fästen och accessoarer. Batteriet kan också bäras eller fästas på olika sätt genom att använda olika accessoarer och kablar. Nedan är en lista på de accessoarer som ingår i Spectra O.
Spectra Remote Control som kan fästas på handleden med det inkluderade armbandet. Använd fjärrkontrollen för att öka ljuset i teknisk och krävande terräng, eller för att snabbt dämpa ljuset om du möter någon.
Spectra Head Mount som är ett komfortabelt pannband i neopren med 4 justeringspunkter för bästa passform. Två kabelfästen på sidorna säkerställer att batterikabeln inte glider ner.
Spectra Battery Charger laddar batteriet inom 4 timmar och kommer med utbytbara elkontakter för EU, UK och USA.
Du kan uppgradera din Spectra O med ytterligare accessoarer som Spectra Battery Harness, Spectra Helmet Mount, Spectra Bar Mount och Spectra GoPro Mount som alla säljs separat.

KRAFTFULLT 96 WH BATTERI
Spectra O kommer med ett kraftfullt, uppladdningsbart 96 Wh batteri med 3 timmars brinntid på högsta ljusläget och upp till 80 timmars brinntid på lägsta ljusläget.

En batteriindikator ger dig information om när det är dags att ladda batteriet och när batteriet når <10% reglerar en inbyggd sensor att ljuset automatiskt justeras till ett reservläge på 250-lumen som räcker i ytterligare 1 timme.

Spectra Double Battery Connector går att köpa separat och med den kan du koppla ihop två batterier till en batterikälla och på så sätt få dubbelt så lång brinntid. Det är perfekt vid längre turer och träningspass där du vill kunna fokusera på aktiviteten och inte vill stanna för att byta eller ladda batterier.

10 000 lumen
96 Wh batteri med batteriindikator
8 kraftfulla LED-ljus
5 ljuslägen – från 80 till 10 000 lumen
Silva Intelligent light – kombinerar ett fokuserat avståndsljus och ett brett ljus nära dig
Flexibel lutningsvinkel på lampan för att kunna justera ljuset
Designad för optimal kylning
Vattentålig - uppfyller kraven för IPX5-standard
Cree LEDs & LEDil-linser för perfekt ljus
Spectra Remote Control ingår
Spectra Head Mount ingår
Spectra Battery Charger ingår

True lumen
Vi mäter lumen-värdet 30 sekunder efter att pannlampan har slagits på. Vi följer riktlinjerna och värdena baseras på ANSI FL1 STANDARD.

Specifikationer
 • Batteriindikering 5-stegsindikering // Batteri
 • Batterispecifikation Li-Ion 96 Wh / 14,4 V / 6,7 Ah / Hårt hölje
 • Laddningstid 4
 • Laddningstyp Spectra-laddare
 • Anslutningsplugg SILVA Spectra-kontakt
 • Blixtvarning ja
 • Medföljande tillbehör Pannlampa, batteri, fjärrstyrningssats, laddare, huvudfäste, snabbguide, USB-C-kabel
 • Typ av lysdioder 8 högeffektiva lysdioder
 • Ljusavstånd max ft 1017
 • Ljusavstånd max m 310
 • Ljusavstånd med ft 525
 • Ljusavstånd med m 160
 • Ljusavstånd min ft 98
 • Ljusavstånd min m 30
 • Ljusmodes Max, Med-high, Med, Med-low, Min
 • Lumen max 10000
 • Lumen med 2500
 • Lumen min 80
 • Material ABS, PC, TPU, aluminium, PA
 • Garanti 2 år
 • Vikt batteri g 525
 • Vikt batteri oz 18,4
 • Vikt utan batteri g 238
 • Vikt exklusive batteri oz 8,3
 • Vikt inkl batteri g 763
 • Vikt inkl batteri oz 26.7

Andra har också köpt

-28%
/images/product/medium/72603.png
Octane
True
-30%
/images/product/medium/59914.jpg
False
-26%
/images/product/medium/72575.png
Octane
True
-33%
/images/product/medium/70893.jpg
False
/images/product/medium/72564.png
Octane
True
-20%
/images/product/medium/75614.jpg
Red
True
-25%
/images/product/medium/75619.jpg
False
/images/product/medium/66146.jpg
Orange
True

Outdoorexperten på Instagram

Använd #outdoorexperten eller @outdoorexperten på Instagram för en chans att synas här!Från en nyfiken idé, förväntansfull planering och ivrig research - till ett äventyr fyllt av nya upplevelser och oförglömliga minnen. Det spelar ingen roll om du är nybörjare, en erfaren våghals eller en obotlig livsnjutare som bara längtar ut till naturen. Vi brinner för att hjälpa dig på rätt spår inför ditt nästa stora äventyr. Med högkvalitativ utrustning från ledande varumärken, informativa guider och engagerade medarbetare, finns vi med dig hela vägen från start till slutdestination.

Laddar…