Maxa rabatten!
10% extra rabatt på redan sänkta priser* | Kod: XMAS10
25% rabatt på ordinarie priser* | Kod: XMAS25
Houdini Softshelljacka Herr, Pace Jacket, Frost Green

Houdini M's Pace Jacket

Tunt fodrad softshell-jacka i herrmodell skapad för högintensiva aktiviteter och alpina miljöer.   

1. Välj Färg
Frost Green
Post It Yellow
True Black
2. Välj Storlek
S
M
L
XL
3. Antal
Tunt fodrad softshell-jacka i herrmodell skapad för högintensiva aktiviteter och alpina miljöer.   

3495 kr
Lagerstatus: I lager
Handla nu
Betala i februari
Smidig retur
365 dagars öppet köp*
Hemleverans
Från 49 kr*
Fri frakt och fri retur*
För beställningar
över 595 kr (ej outlet)
Kundbetyg

Baserat på 1579 omdömen. Se några av omdömena här.;

Beskrivning

Houdini M's Pace Jacket är en tunt fodrad softshell-jacka i herrmodell skapad för högintensiva aktiviteter och alpina miljöer. Den höga andningsförmågan gör jackan perfekt för toppturer, ski mountaineering och krävande vandringar.         

Vad gör den speciell?
Det som verkligen gör Pace Jacket herr extraordinär är hur det känns att bära den. Skärningen som följer varje rörelse. Det lätta, ventilerande materialet som hjälper till att reglera din kroppstemperatur. Den mjuka och tysta känslan i materialet. Designen och materialen är skapade för att uppnå den perfekta balansen för högintensiva aktiviteter där du behöver lätt väderskydd men aldrig vill bli överhettad.

Hur fungerar den?
Pace Jacket herr är tillverkad i ett nytt material som heter Octa C9 Ripstop. Det har en slät och följsam utsida och en insida med öppna filamentfibrer som skapar en lätt isolerande effekt utan att hindra andningsförmågan. Tyget stoppar vind och är behandlat med en fluorkarbonfri vattenavstötande impregnering som skyddar dig från lättare snöfall och regnskurar. Hela idén med plagget är att ge dig ett bra skydd mot väder men aldrig genom att hindra plaggets förmåga att andas så att din kropp kan arbeta utan att bli överhettad. Jackan har två sidofickor och justeringar i huvan och och plaggets nederkant.

När ska jag använda den?
Pace Jacket herr är skapad främst för högpulsaktiviteter i kallt väder så som toppturer, ski mountaineering, vandring eller fjällturer på längdskidor. I alpina miljöer eller kalla klimat är det definitivt ett 4-säsongsplagg som passar perfekt för vandringar eller klättring när temperaturen sjunker även på sommaren. Det är ett mångsidigt plagg och den minimalistiska designen öppnar upp möjligheterna.

Plagget är återvinningsbart och vi ber dig att lämna tillbaka det till Houdini när det är helt utslitet. På så sätt kan vi ta vara på råmaterialen och inget går till spillo

Detaljer
  • Vind- och vattenresistent
  • Hög andningsförmåga
  • Fluorkarbonfri vattenavstötande impregnering
  • Sidofickor med blixtlås
  • Justeringar i huva och nederkant
  • Tillverkad primärt av återvunna fibrer
  • Helt återvinningsbar
  • Vikt large herr: 386 g


Outdoorexperten på Instagram

Använd #outdoorexperten eller @outdoorexperten på Instagram för en chans att synas här!Från en nyfiken idé, förväntansfull planering och ivrig research - till ett äventyr fyllt av nya upplevelser och oförglömliga minnen. Det spelar ingen roll om du är nybörjare, en erfaren våghals eller en obotlig livsnjutare som bara längtar ut till naturen. Vi brinner för att hjälpa dig på rätt spår inför ditt nästa stora äventyr. Med högkvalitativ utrustning från ledande varumärken, informativa guider och engagerade medarbetare, finns vi med dig hela vägen från start till slutdestination.

Laddar…