400 kr EXTRA rabatt vid köp över 2000 kr* | Kod: 400off
*Gäller ej produkter märkta "Exkluderad vara", Mountain Equipment, Härkila, Tacx, Wahoo, Lumonite, LedX, Leatherman, Norrøna, Tentipi, Thule, mat, elektronik, cyklar & kajaker. Dras från nuvarande pris. Giltig t.o.m. 2/2-2023.
Houdini Syntetfoderjacka Dam, Bouncer Jacket, Deep Sea Blue -30%

Houdini W's Bouncer Jacket

Mycket varm och vädertålig pufferjacka för damer.          

1. Välj Färg
Deep Sea Blue
True Black
2. Välj Storlek
XS
S
M
L
3. Antal
Mycket varm och vädertålig pufferjacka för damer.          

7495 kr 5249 kr
Lagerstatus: Endast 2st kvar
Handla nu
Betala i mars
Smidig retur
365 dagars öppet köp*
Hemleverans
Från 49 kr*
Fri frakt och fri retur*
För beställningar
över 595 kr (ej outlet)
Kundbetyg

Baserat på 1579 omdömen. Se några av omdömena här.;

Beskrivning

Houdini W's Bouncer Jacket är en mycket varm och vädertålig pufferjacka för damer, skapad för alpina miljöer och krävande förhållanden. Jackan är fodrad med Primaloft® Rise, en ny typ av syntetiskt foder som ger fantastiskt bra värmeisolering utan att bli bylsig eller tung. 

Vad gör den speciell?
Bouncer Jacket herr är Houdinis tolkning av en extra allt teknisk vinterjacka av expeditionstyp. Maximal värme med minimal vikt, det är grundtanken, men designteamet på Houdini har lagt ner många timmar på att skapa de små detaljerna som ger en förhöjd känsla av komfort. De stretchiga, mjuka och tysta tygerna, värmebarriärerna på utsatta punkter, det fantastiska fodret Primaloft® Rise. Den följer också Houdinis absoluta toppstandard för hållbarhet: Återvunnen och återvinningsbar, fluorkarbonfri och tillverkad utan att stjäla dun eller fjädrar från några fåglar.

Hur fungerar den?
Nyckelkomponenten i Bouncer Jacket herr är den höga isoleringsförmågan i kombination med den låga vikten. Detta möjliggörs av det helt nya syntetiska fodret Primaloft® Rise som har en innovativ typ av struktur som klarar av att skapa ännu mer luftspalt än tidigare syntetiska foder. Och mer fluff betyder mer värme. Dessutom är fodrat tillverkat av 80% återvunna fibrer och är helt återvinningsbart. Vi använder syntetiskt foder från Primaloft® dels för de tekniska egenskaperna, men också för att vi inte vill vara en del av dunindustrin. Att hålla levande fåglar instängda så att vi kan vandra fritt utomhus känns inte rätt, framför allt inte när modern teknologi gör jobbet ännu bättre. Bouncer Jacket dam är tillverkad med två olika yttertyger: Surpass 2.5 Layer Hardshell och Spinner Ripstop. Surpass är ett vattentätt tyg som skyddar huvud, axlar och bröst. Spinner är ett lätt material som andas bra. Tillsammans skapar de en perfekt balans mellan komfort och väderskydd.

När ska jag använda den?
Bouncer Jacket herr är skapad för att hålla dig varm när vinden viner och temperaturen faller väl under noll. Den slitstarka konstruktionen, värmeeffekten och den låga vikten är framtagen för krävande äventyr och högalpina miljöer. Bergsklättring, alpin skidåkning och långa vinterdagar ute i det fria.

Plagget är återvinningsbart och vi ber dig att lämna tillbaka det till Houdini när det är helt utslitet. På så sätt kan vi ta vara på råmaterialen och inget går till spillo.

Detaljer
 • Fodrad med Primaloft® Rise 300g, 200g och 133g
 • Vattentät Surpass 2,5 Layer Hardshell över bröst, huvud och skuldror
 • Lätt och ventilerande Spinner Ripstop över mage och rygg
 • Värmebarriärer vid alla exponerade punkter
 • Hjälmkompatibel och justerbar huva
 • Förlängd stormflap över frontdragkejda
 • Fodrade sidofickor att värma händerna i
 • Dold Bröstficka
 • Återvunna och återvinningsbara material
 • Fluorkarbonfri impregnering
 • Vikt medium dam: 960 g

Andra har också köpt

-38%
/images/product/medium/75190.png
Cayenne
True
-31%
/images/product/medium/69622.png
Granite
True
-30%
/images/product/medium/69213.jpg
False
/images/product/medium/70186.jpg
BasinGreen
True
-30%
/images/product/medium/75187.png
False
/images/product/medium/75970.jpg
BlueIllusion
True
/images/product/medium/75951.jpg
TrueBlack
True
-35%
/images/product/medium/74529.jpg
Windchime
True

Outdoorexperten på Instagram

Använd #outdoorexperten eller @outdoorexperten på Instagram för en chans att synas här!Från en nyfiken idé, förväntansfull planering och ivrig research - till ett äventyr fyllt av nya upplevelser och oförglömliga minnen. Det spelar ingen roll om du är nybörjare, en erfaren våghals eller en obotlig livsnjutare som bara längtar ut till naturen. Vi brinner för att hjälpa dig på rätt spår inför ditt nästa stora äventyr. Med högkvalitativ utrustning från ledande varumärken, informativa guider och engagerade medarbetare, finns vi med dig hela vägen från start till slutdestination.

Laddar…