SPORTLOVSREA - upp till 60% rabatt!
Gör dina fynd här >>
Giro Utrustning, Ledge Mips Fs, Mat Trail Green -20%

Giro Ledge Mips Fs

Snygg, skön och säker skidhjälm med MIPS-system för både damer och herrar.
1. Välj Färg
Mat Trail Green
Matte Black
Matte White
2. Välj Storlek
S
M
L
3. Antal
Snygg, skön och säker skidhjälm med MIPS-system för både damer och herrar.
995 kr 796 kr
Lagerstatus: Endast 2st kvar
Handla nu
Betala i april
Smidig retur
365 dagars öppet köp*
Hemleverans
Från 49 kr*
Fri frakt och fri retur*
För beställningar
över 595 kr (ej outlet)
Kundbetyg

Baserat på 1579 omdömen. Se några av omdömena här.;

Mer från Giro Utrustning

Beskrivning

Giro Ledge Mips Fs erbjuder en skidhjälm med clean och minimalistisk design med försiktig kontur och låg profil. Med tydlig skateboard association riktar sig Ledge Mips Fs mot friåkningens alla kategorier, från större berg till jibbing, street och park. Med en slagtålig hard shell konstruktion levereras hög säkerhet i kombination med låg vikt. Dessutom utrustad med Mips teknologi, vilket dramatiskt kan reducera rotationsvåld mot hjärnan vid fall. Mips kan öka säkerheten markant och den dokumenterade effekten är medicinskt säkerställd. Ledge Mips Fs levereras med In Form Fit System (ratt) för individuell anpassning och storleksjustering. Super Cool Ventilationssystem och Stack Ventilation håller goggles imfria. Både Goggle Retainer och Ear Pads är avtagbara. Kompatibel med Giro ljudsystem.

MIPS - Multi-directional Impact Protection System
Hjälmen har integrerat MIPS som skyddar hjärnan mot den rotation som uppstår vid en krasch. Rotationsvåldet mot hjärnan kan orsaka de mest allvarliga hjärnskadorna. Med MIPS kan ytterdel och innerdel glida relativt mot varandra, reducera rotationen och motverka skador på huvudet och hjärnan. Tester och studier visar att MIPS reducerar kraften avsevärt och minskar risken för en allvarlig hjärnskada (hjälmen ska i regel bytas ut efter en yttre påverkan, såsom en cykelolycka).

Andra har också köpt

/images/product/medium/56714.png
False
/images/product/medium/43632.jpg
False
Rottefella Bc Manuell bindning
/images/product/medium/59965.jpg
False
-20%
/images/product/medium/59976.jpg
False
/images/product/medium/37983.jpg
False
-24%
/images/product/medium/56403.jpg
False
-30%
/images/product/medium/76470.png
RoyalBlue
True
-20%
/images/product/medium/64593.jpg
False

Outdoorexperten på Instagram

Använd #outdoorexperten eller @outdoorexperten på Instagram för en chans att synas här!Från en nyfiken idé, förväntansfull planering och ivrig research - till ett äventyr fyllt av nya upplevelser och oförglömliga minnen. Det spelar ingen roll om du är nybörjare, en erfaren våghals eller en obotlig livsnjutare som bara längtar ut till naturen. Vi brinner för att hjälpa dig på rätt spår inför ditt nästa stora äventyr. Med högkvalitativ utrustning från ledande varumärken, informativa guider och engagerade medarbetare, finns vi med dig hela vägen från start till slutdestination.

Laddar…