10% extra rabatt på ett helt köp*
Ange koden EXTRA10. Se villkor och shoppa här!
Morakniv Knivar, Companion Spark, Black

Morakniv Companion Spark

Designad för att tända gnistan på ditt friluftsäventyr är Morakniv Companion Spark den hetaste kniv som Morakniv någonsin gjort. 
1. Välj Färg
Black
Green
Red
2. Antal
Designad för att tända gnistan på ditt friluftsäventyr är Morakniv Companion Spark den hetaste kniv som Morakniv någonsin gjort. 
395 kr
Lagerstatus: Ej i lager
Handla nu
Betala i maj
Smidig retur
365 dagars öppet köp*
Hemleverans
Från 49 kr*
Fri frakt och fri retur*
För beställningar
över 595 kr (ej outlet)
Kundbetyg

Baserat på 1579 omdömen. Se några av omdömena här.;

Beskrivning

Designad för att tända gnistan på ditt friluftsäventyr är Morakniv Companion Spark den hetaste kniv som Morakniv någonsin gjort. Tack vare det integrerade tändstålet i skaftet tillsammans med den 90º skarpa bladryggen i rostfritt stål är värmen från lägerelden alltid nära till hands. Sprungen ur Companion, en av Moras mest omtyckta och populära knivar, är Spark en pålitlig följeslagare som presterar i såväl vått som torrt. Det starka bladet är tillverkat av svenskt rostfritt stål, vilket gör det enkelt att underhålla och kniven håller skärpan länge. Det mjuka friktionsgreppet i TPE-gummi gör det tryggt och stadigt att arbeta med kniven. Knivslidan i polymer har ett praktiskt bältesclip så att kniven kan fästas på ryggsäcken eller i bältet. Kniven  är dessutom utrustad med ett reflexsnöre på tändstålet som minskar risken för att förlägga tändstålet.

Specifikationer
Bladtjocklek:  2,5 mm
Bladlängd: 104 mm
Totallängd: 219 mm
Vikt: 128 gram     

Andra har också köpt

/images/product/medium/31927.jpg
False
/images/product/medium/32400.jpg
False
-16%
/images/product/medium/67762.jpg
Yellow
True
-22%
/images/product/medium/67132.png
False
-39%
/images/product/medium/31938.jpg
False
EKA Swede 88 Black
-38%
/images/product/medium/31949.jpg
False
-44%
/images/product/medium/31954.jpg
False
/images/product/medium/42227.jpg
False
Kniv i kolstål med multi-mount kit

Outdoorexperten på Instagram

Använd #outdoorexperten eller @outdoorexperten på Instagram för en chans att synas här!Från en nyfiken idé, förväntansfull planering och ivrig research - till ett äventyr fyllt av nya upplevelser och oförglömliga minnen. Det spelar ingen roll om du är nybörjare, en erfaren våghals eller en obotlig livsnjutare som bara längtar ut till naturen. Vi brinner för att hjälpa dig på rätt spår inför ditt nästa stora äventyr. Med högkvalitativ utrustning från ledande varumärken, informativa guider och engagerade medarbetare, finns vi med dig hela vägen från start till slutdestination.

Laddar…