10% extra rabatt på ett helt köp*
Ange koden EXTRA10. Se villkor och shoppa här!
Swedteam Balaclava, Ridge, Desolve Veil

Swedteam Ridge

Snygg och skön balaclava för användning i skog och fält.
1. Välj Färg
Desolve Veil
Desolve Wing
Desolve Zero
2. Antal
Snygg och skön balaclava för användning i skog och fält.
325 kr
Lagerstatus: Ej i lager
Handla nu
Betala i maj
Smidig retur
365 dagars öppet köp*
Hemleverans
Från 49 kr*
Fri frakt och fri retur*
För beställningar
över 595 kr (ej outlet)
Kundbetyg

Baserat på 1579 omdömen. Se några av omdömena här.;

Beskrivning

Swedteam Ridge Camouflage Hood är en snygg och skön balaclava med kamouflagemönster, som värmer huvudet och ansiktet under årets kyliga månader. Balaclavan tillverkas av ett tyst material och går att anpassa genom att dra ner den övre huvdelen. Särskilt lämplig i skogar och fält där gröna och bruna toner enkelt smälter ihop. 

Desolve Veil:
Unikt kamouflagemönster utformat med djurens syn i fokus. Med hög kontrast och färger som återfinns i omgivningen blir din kroppsform svår att urskilja. DESOLVE® Veil passar särskilt bra i skog och mark.

Desolve Wing:
Swedteams egna camouflagemönster som i första hand är avsett för fågeljakt. Mönstret och färgen har utformats för att störa fåglars avancerade synförmåga. Fåglar har en helt annan utvecklad syn än vi människor. Fåglar kan se upp till tre gånger längre än en människa, dessutom med full förmåga att se rörelser. Men däremot kan de inte avgöra djup eller kontrast i sitt synfält. Desolve® Wing™ -mönstret stör fågelns möjlighet att uppfatta dig och utnyttjar svagheten i fåglars förmåga att se djup och kontrast.

Desolve Zero:
Unikt kamouflagemönster med hög kontrast, utformat med djurens syn i fokus. Designat för jakt i helt eller delvis snötäckta områden.

Material: 100% polyester, 3 lager

Skötsel:
  • Maskintvätt 40º
  • Tål ej blekmedel
  • Tål ej kemtvätt
  • Tål ej strykning
  • Tål ej torktumling
  • Hängtorkning

Outdoorexperten på Instagram

Använd #outdoorexperten eller @outdoorexperten på Instagram för en chans att synas här!Från en nyfiken idé, förväntansfull planering och ivrig research - till ett äventyr fyllt av nya upplevelser och oförglömliga minnen. Det spelar ingen roll om du är nybörjare, en erfaren våghals eller en obotlig livsnjutare som bara längtar ut till naturen. Vi brinner för att hjälpa dig på rätt spår inför ditt nästa stora äventyr. Med högkvalitativ utrustning från ledande varumärken, informativa guider och engagerade medarbetare, finns vi med dig hela vägen från start till slutdestination.

Laddar…