20% rabatt på nyheter!
KOD: NEW23.
Se villkor.
Outdoor Research Bivy, Helium Bivy, Slate -15%

Outdoor Research Helium Bivy

Helium Bivy är den lättaste, mest sålda och mest prisbelönta bivybag genom tiderna.
1. Välj Färg
Slate
2. Antal
Helium Bivy är den lättaste, mest sålda och mest prisbelönta bivybag genom tiderna.
3495 kr 2961 kr
Lagerstatus: Endast 2st kvar
Handla nu
Betala i november
Smidig retur
365 dagars öppet köp*
Hemleverans
Från 49 kr*
Fri frakt och fri retur*
För beställningar
över 595 kr (ej outlet)
Kundbetyg

Baserat på 1579 omdömen. Se några av omdömena här.;

Beskrivning

Prisbelönt för sina ultralätta egenskaper, uppdaterad med vårt mest hållbara lättviktiga Helium-tyg med Diamond Fuse-teknik. Denna bivy med klämskalsöppning är idealisk för snabba och lätta uppdrag. Den avsmalnande formen på Helium Bivy fungerar bäst med sovunderlag i avsmalnande form med smalare mått vid foten, helst 19" eller smalare.

Helium Bivy är den lättaste, mest sålda och mest prisbelönta bivybag genom tiderna. Den ultralätta Helium Bivy är 14 % lättare än den senaste generationen och har allt den minimalistiska friluftsmänniskan behöver för att vara bekväm. Vandrare och cykelturister älskar Helium för dess förfinade footprint och minskade vikt, och litar på den för dess hållbara, lätta och vattentäta Pertex® Diamond Fuse-teknik. En musselöppning gör det enkelt att ta sig in och ut, och den tål slitage för framtida säsonger av kommande äventyr. Det här är det perfekta skyddet för minimalistiska personer som vill byta vikt mot snabbhet, smidighet och prestanda.

FABRIC :
bluesign® approved Pertex® Shield Diamond Fuse 2.5L 100% Nylon, 30D Ripstop Upper. 100% Nylon, 40D with TPU lamination floor, bluesign® approved 100% Polyester Mesh

WEIGHT :
15.8 oz with pole, 14.5 oz without pole/448 g with pole, 400 g without pole

DIMENSIONS
Top of Bivy (width): 26"/ 66cm,Foot of Bivy (width): 19"/ 48cm,Length: 82" / 208cm
Top of Bivy Height: 19 3/4
Packed in Stuff Sack: 12.25" x 3.5" (31cm x 9cm)


Outdoorexperten på Instagram

Använd #outdoorexperten eller @outdoorexperten på Instagram för en chans att synas här!Från en nyfiken idé, förväntansfull planering och ivrig research - till ett äventyr fyllt av nya upplevelser och oförglömliga minnen. Det spelar ingen roll om du är nybörjare, en erfaren våghals eller en obotlig livsnjutare som bara längtar ut till naturen. Vi brinner för att hjälpa dig på rätt spår inför ditt nästa stora äventyr. Med högkvalitativ utrustning från ledande varumärken, informativa guider och engagerade medarbetare, finns vi med dig hela vägen från start till slutdestination.

Laddar…