20% på ett helt köp* | Kod: SANTA20
*Ej produkter märkta "exkluderad vara", Mountain Equipment, Tacx, Wahoo, Lumonite, LedX, Leatherman, Meindl, Härkila, Norrøna, Tentipi, Thule, mat, elektronik, cyklar, kajaker & presentkort. Från rek. pris t.o.m. 2021-11-24.
 » 


BLACK FRIDAY 2021


Under 2021 går Black Friday av stapeln den 26 november, vilket markerar starten på en helg med årets bästa priser på kläder, skor och utrustning till äventyr och friluftsliv. Passa på att rusta upp med allt du behöver här på OutdoorExperten.se. Vi reserverar oss för slutförsäljning.


Kläder - Black Friday

-30%
-15%
-32%
Skor & kängor - Black Friday

-30%
-30%
-18%

Ryggsäckar & väskor - Black Friday


Utrustning - Black Friday

-35%
-22%
Från en nyfiken idé, förväntansfull planering och ivrig research - till ett äventyr fyllt av nya upplevelser och oförglömliga minnen. Det spelar ingen roll om du är nybörjare, en erfaren våghals eller en obotlig livsnjutare som bara längtar ut till naturen. Vi brinner för att hjälpa dig på rätt spår inför ditt nästa stora äventyr. Med högkvalitativ utrustning från ledande varumärken, informativa guider och engagerade medarbetare, finns vi med dig hela vägen från start till slutdestination.

Betalsätt och frakt
Laddar…
Laddar…