20% rabatt vid köp över 2000kr* | Kod: OUT20
*Ej Mountain Equipment, Tacx, Wahoo, Lumonite, LedX, Meindl, Härkila, Norrøna, Tentipi, Thule, mat, elektronik, cyklar, kajaker & presentkort. Från rek. pris t.o.m. 2021-09-20.
 » 
Kundservice


Hittade du inte svaret på din fråga?


Inga problem! Vårt kundserviceteam finns här för att besvara alla dina frågor och funderingar.Chatta med våra experter


Klicka på chattbubblan längst ner i det högra hörnet för att chatta med oss och få snabbare hjälp med det du funderar på.

Ordinarie öppettider för chatten:
Måndag - fredag: 8.00-16.00


Kontakta vårt kundserviceteam


Maila oss genom att klicka på "Kundservice" nere till vänster för att komma till kontaktformuläret. Vi strävar efter att besvara din mailförfrågan inom 48 timmar (gäller helgfri vardag). Vid hög belastning kan det dröja längre.

Du kan även ringa till oss:
Telefonnummer: 021-81 38 013
Öppettider: måndag - torsdag 10.00 till 16.00
Från en nyfiken idé, förväntansfull planering och ivrig research - till ett äventyr fyllt av nya upplevelser och oförglömliga minnen. Det spelar ingen roll om du är nybörjare, en erfaren våghals eller en obotlig livsnjutare som bara längtar ut till naturen. Vi brinner för att hjälpa dig på rätt spår inför ditt nästa stora äventyr. Med högkvalitativ utrustning från ledande varumärken, informativa guider och engagerade medarbetare, finns vi med dig hela vägen från start till slutdestination.

Betalsätt och frakt
Laddar…
Laddar…