10% extra rabatt på kläder, skor & kängor
KOD: OUT23
Se villkor.
About Us


Vi älskar naturen...
...och är experter på äventyr bland skog, fjäll och vatten. Vi kan därför hjälpa dig göra såväl familjeutflykten som träningspasset till en upplevelse värd att minnas, oavsett om du helst vandrar, klättrar, cyklar, eller bara vill hämta ny energi i naturens sällskap. Kunskap, inspiration och högkvalitativ utrustning - vi har allt du söker på ett och samma ställe. 

Vår resa startade i Västerås år 2005, samma stad där du än idag hittar vår enda fysiska butik. Sedan starten har vi vuxit till att bli en av Sveriges största återförsäljare av friluftskläder och äventyrsutrustning online, med ytterligare plattformar i Norge och Finland.  

Vilket äventyr väntar dig härnäst? Välkommen att upptäcka det hos oss!Företagsinformation

Nordic Outdoor and Sports Group
Organisationsnummer: 556673-3456
Adress: Glasvingegatan 2
Postadress: 721 34 Västerås


Kontaktinformation

Frågor om samarbeten
collabs@nordicosg.com

Kontakta kundservice
Klicka här för att se hur du kommer i kontakt med oss.

Boka en gratis konsultation med en expert
För att du ska slippa sitta i telefonkö erbjuder vi möjligheten att boka 30 minuters gratis rådgivning med en av våra experter. Klicka här för att komma till tidsbokningen » 

Marknadsföring:
marketing@nordicosg.com
Inköp:
purchasing@nordicosg.comFrån en nyfiken idé, förväntansfull planering och ivrig research - till ett äventyr fyllt av nya upplevelser och oförglömliga minnen. Det spelar ingen roll om du är nybörjare, en erfaren våghals eller en obotlig livsnjutare som bara längtar ut till naturen. Vi brinner för att hjälpa dig på rätt spår inför ditt nästa stora äventyr. Med högkvalitativ utrustning från ledande varumärken, informativa guider och engagerade medarbetare, finns vi med dig hela vägen från start till slutdestination.

Laddar…
Laddar…