FAQ

FAQ

Här har vi samlat de vanligaste frågorna och svaren kring beställningar, rabattkoder, returer och betalning. Hittar du inte din fråga? Kontakta kundservice för hjälp med ditt ärende.


Beställning

Jag vill lägga till en vara på min befintliga order, hur gör jag det?

Det är tyvärr inte möjligt att lägga till en vara på en befintlig order. Detta beror på att du vid det ursprungliga köpet godkände beställningens slutliga totalbelopp, vilket i efterhand inte går att överskrida. Lägg istället en ny order för den produkt du inte fick med i din första beställning.

Retur & byte

Hur byter jag vara?

Önskar du byta en produkt mot en annan storlek, modell eller vara; gör en ny beställning på outdoorexperten.se och returnera de produkter du inte vill behålla. Vid retur, använd den bifogade fraktsedeln så står vi för returfrakten (gäller endast beställningar över 500 kronor). Returen måste ske inom 14 dagar från paketets uthämtningsdatum.

Tänk på att den produkt du skickar tillbaka måste vara oanvänd med prislappar kvar, samt vara förpackad i originalförpackningen. Vänligen tejpa/fäst inte fraktsedeln direkt på originalförpackningen.

Betalning & faktura

Jag har returnerat en vara och vill skjuta upp förfallodatumet/pausa min faktura, hur gör jag det?

Detta gör du genom att kontakta Klarna och informera dem om ditt returärende. För snabb hantering av din faktura kan du ladda ner Klarnas app till din mobil. I Klarnas app kan du sedan mycket enkelt administrera denna typ av ärenden.

Rabattkoder

Varför fungerar inte min rabattkod?

Om din rabattkod inte fungerar kan det t.ex. bero på att du försöker beställa elektronikvaror eller produkter som redan har ett nedsatt pris. Det kan även bero på att rabattkodens slutdatum är passerat. Om beställningen uppfyller villkoren och rabattkoden fortfarande inte fungerar, lägg beställningen och skicka ordernumret till Kundservice tillsammans med information om vilken rabattkod du försökt använda.Denna sida är under uppdatering. Mer information kommer inom kort.
Senast uppdaterad: 2018-01-30
Laddar…