Outdoorexpertens Vänner

Outdoorexpertens Vänner

 

Vi älskar alla med springet i benen, pirret i kroppen och längtan efter oförglömliga ögonblick. Vi är därför otroligt stolta över att kunna vara med och stödja våra Vänner och följa dem på deras storslagna äventyr. 


» Kristin Larsson - Toppresterande Outdooratlet


Med flerfaldiga vinster, förstaplatser och banrekord i ryggsäcken, uttrycker sig Kristins sportande i minst sagt stora proportioner.  Hennes brinnande intresse inspirerar, motiverar och sprider glädje - och vi är enormt glada över att få stötta och följa hennes resa!


» Lars Bengtsson - The Lost Cyclist


Bakom sig har han över 105.000 km genom 100 länder på cykel, och han har dessutom hunnit med att klättra några berg och paddla några floder. Vi kan inte bli annat än imponerade av Lars Bengtssons äventyrliga sinne!


» Johan Sundberg - International Mountainleader 


Johan arbetar med att guida högalpina vandringar och har över 20 års erfarenhet i branschen. Med stor passion guidar han turer i världens alla hörn - och vi är stolta över att få vara en del av hans äventyr!


» Team Outdoorexperten


Teamet består av Olof Solberg, Peter Gustavsson, Tobias Öström och Evelina Öström. De kommer från olika idrottsbakgrunder men har ett gemensamt intresse: kärleken för träning & tävling. De tävlar numera inom multisport och adventure racing, och vi tycker det är otroligt spännande att följa deras framsteg!


» Gina Johansen - 2000 km ensam på skidor


Från Sydney till skandinaviska fjällen! Gina Johansen är just nu ute på ett av sitt livs största äventyr där hon ska åka 2000 km ensam på skidor, från Nordkap till Sälen. Vi kan inte sluta imponeras av Ginas storslagna äventyr och hennes nyfikna äventyrsanda!


» Varg Englund - Besteg Kilimanjaro redan vid 9 års ålder


Trots sin unga ålder har Varg stora drömmar och många fartfyllda intressen. Med hjälp från pappa Cladam berättar Varg om sina tidigare och kommande äventyr, bland annat hans planer på att bestiga Kilimanjaro.


» Åre Extreme Challenge


Nordens äldsta och största äventyrstävling i multisport! Deltagarna tävlar ensamma eller i lag om två och tar sig an 25 km fors- och sjöpaddling i kajak, 15 km bergslöpning och 30 km mountainbike. Tävlingens absoluta höjdpunkt är möjligheten att utmana sig själv omgiven av det vackra jämtländska fjällandskapet!


» Sören Kjellkvist


Från webbprogrammerare till förverkligade livsdrömmar och flera äventyrsprojekt. Här kan du lära känna vår ambassadör Sören Kjellkvist lite närmare och få reda på bl.a. vilket som är hans bästa äventyr hittills och vilka tips och råd han ger till dig som vill äventyra som han gör.


» Team Nordic Trail


Team Nordic Trail älskar att springa i skog och mark. De anordnar löpargrupper i Sverige, Norge och Danmark och helt fantastiska löpar-, vandrings- och topptursresor som tar deltagarna upp för allting ifrån höga berg i Marocko till nordiska fjäll i Norge. 
Denna sida uppdateras. Senast redigerad 2019-05-21.


Laddar…