Vill du jobba på outdoorexperten ?
Vill du jobba hos oss ?

Outdoorexperten Sverige AB är en av Sveriges största outdoorbutiker online. Vår målgrupp är människor som har ett aktivt uteliv och som förstår värdet av högkvalitativa produkter. Vårt mål är att leverera enastående service och inspirera vår omgivning till nya drömmar och äventyr i naturen. Är du intresserad av att jobba hos oss på Outdoorexperten? Välkommen in med din ansökan till någon av följande tjänster.

Just nu söker vi

  • Finskspråkig kundservicepersonal
Finskspråkig Kundservicepersonal

Outdoorexperten (Merkantil Sverige AB) är en av Sveriges största outdoorbutiker online. Vår målgrupp är människor som har ett aktivt uteliv och som förstår värdet av högkvalitativa produkter. Vårt mål är att leverera enastående service och inspirera vår omgivning till nya drömmar och äventyr i naturen.

Vi växer och behöver förstärkning på vår kundtjänstavdelning. Vi söker en stjärna som brinner för service och kommunikation, som vill växa och utvecklas tillsammans med oss. Har du utöver det en positiv nu-kör-vi-attityd? Då kan de vara dig vi söker!

Som kundtjänstmedarbetare är du ansiktet och rösten utåt för Outdoorexperten. Dina arbetsuppgifter består av att besvara, hjälpa och inspirera kunder via sociala medier, mail samt telefon. Du kommer besvara produkt-, sortiment,- och orderfrågor samt ge enastående service till våra finska och svenska kunder. Kunder som kontaktar oss vill ha hjälp med en befintlig order eller vill att vi guidar dem till den bästa lösningen. Du ger positiv energi i kundsamtalet, är serviceinriktad och lyhörd för kundens önskemål. Att du har kunskap om något av våra produktområden är viktigt.

Kundupplevelsen är nummer ett för oss på Outdoorexperten. Du strävar efter att ge kunden bästa möjliga bemötande och guidar kunden till den bästa lösningen. Som person är du driven och har ett genuint intresse av att hjälpa kunder med deras funderingar och frågor. Du är lojal och ärlig. Du är strukturerad och förstår vikten av ordning och reda. Du respekterar andra människor och förstår att alla är olika och det behövs olika approach för att nå fram till olika människor. Du tycker om att ta ansvar och du gör det utan att någon behöver ge dig det. Du är som person flexibel och ser lösningar istället för hinder.

Du får gärna ha stort intresse för friluftsliv, löpning, träning, klättring, fiske, trail running, skidåkning, vandring eller något av våra andra områden. För oss är en personlig match otroligt viktigt. För rätt person finns stora möjligheter att på sikt fortsätta utvecklas inom bolaget. Tjänsten är heltid med placering i Västerås.

Vi söker dig som

  • Är positiv, lyhörd och serviceinriktad
  • Har väldigt god datorvana.
  • Är över medel på tangentbordet, dvs snabb.
  • Har en förmåga att ha flera bollar i luften samtidigt.
  • Har intresse för och vill lära dig mer om friluftsliv, löpning, träning, skidåkning, vandring, fiske, swimrun, klättring och/eller tycker om att vara ute i naturen.
  • Talar och skriver på svenska och finska obehindrat. Behärskar du ytterligare ett språk är det toppen.
Omfattning: Heltid

Placering: Västerås

Sista ansökningsdag: 15 maj 2018 

Låter det intressant? Välkommen med din ansökan till jobb@outdoorexperten.se!

Följ oss på LinkedIn för att löpande få uppdateringar om nya spännande jobb!
Laddar…