NORRØNA | Svalbard Collection


welcome to nature


 

 

Norrøna Svalbard Collection


Hur skulle klassiska vandringskläder se ut om de hade dagens tekniska innovationer? Svaret finner du i Norrønas Svalbardkollektion. Här balanseras arv och framtid på ett perfekt sätt för att hedra såväl nutida som historiska äventyrare. Arvet symboliseras av den tidlösa designen, och framtiden hittar du bl.a. i miljövänliga material som ekologisk bomull och återvunnen polyester.


 JACKOR


Vindresistenta och ventilerande jackor som passar lika bra till vardags som på vandringen. Tillverkade av finaste ekologiska bomull och återvunnen polyester, för miljöns skull. Materialen i kombination med varandra ger både slitstyrka och en mjuk känsla mot kroppen.


MELLANLAGER


Mångsidiga, mjuka och sköna mellanlager som ser till att du behåller en behaglig kroppstemperatur även när väderleken skiftar. Perfekta att bära med som förstärkningsplagg i ryggsäcken eller bara att mysa i till vardags.


T-SHIRTS & SKJORTOR


Snygga skjortor och T-shirts som gör sig lika bra i skogen som på jobbet. Tillverkade av naturmaterial som ekologisk bomull och merinoull som är snälla mot miljön och mjuka mot huden.


NORRØNA | Svalbard Collection
Laddar…