25% rabatt på jackor & byxor
KOD: JP25
Se villkor.
Kundservice


Hittade du inte svaret på din fråga?


Inga problem! Vårt kundserviceteam finns här för att besvara alla dina frågor och funderingar.

Klicka här för att få svar på de vanligaste frågorna.Chatta med våra experter

Klicka på chattbubblan längst ner i det högra hörnet för att chatta med oss och få snabbare hjälp med det du funderar på. När chatten inte visas visas ett kontaktformulär istället.

Ordinarie öppettider för chatten:
Måndag - torsdag: 9.00-16.00

Chatten är synlig när det finns en ledig expert som kan hjälpa dig. När chatten inte är synlig innebär det att chatten är stängd eller att alla experter är upptagna för stunden.

Kontakta vårt kundserviceteam

Kontakta oss via mail genom att klicka på "bubblan" nere till höger på siten. Du kommer att kunna chatta med oss om vi är online och i annat fall skicka in ett ärende till oss.

Du kan även ringa till oss:
Telefonnummer: 021-81 38 013
Öppettider: Måndag - torsdag kl. 9.00-12.00Boka en gratis konsultation med en expert
För att du ska slippa sitta i telefonkö erbjuder vi möjligheten att boka 30 minuters gratis rådgivning med en av våra experter. Klicka här för att komma till tidsbokningen » 


Från en nyfiken idé, förväntansfull planering och ivrig research - till ett äventyr fyllt av nya upplevelser och oförglömliga minnen. Det spelar ingen roll om du är nybörjare, en erfaren våghals eller en obotlig livsnjutare som bara längtar ut till naturen. Vi brinner för att hjälpa dig på rätt spår inför ditt nästa stora äventyr. Med högkvalitativ utrustning från ledande varumärken, informativa guider och engagerade medarbetare, finns vi med dig hela vägen från start till slutdestination.

Laddar…
Laddar…