BLACK FRIDAY | Upp till 60% rabatt | 150 kr EXTRA rabatt vid köp över 1500 kr* Kod: BF2022
Se villkor & shoppa här >>
Kundservice


Hittade du inte svaret på din fråga?


Inga problem! Vårt kundserviceteam finns här för att besvara alla dina frågor och funderingar.

Klicka här för att få svar på de vanligaste frågorna.Chatta med våra experter


Klicka på chattbubblan längst ner i det högra hörnet för att chatta med oss och få snabbare hjälp med det du funderar på.

Ordinarie öppettider för chatten:
Måndag - fredag: 9.00-16.00 (Lunchstängt 12.00-13.00)

Kontakta vårt kundserviceteam


Maila oss genom att klicka på "Kundservice" nere till vänster för att komma till kontaktformuläret. Vi strävar efter att besvara din mailförfrågan inom 48 timmar (gäller helgfri vardag). Vid hög belastning kan det dröja längre. Reklamationer har normalt längre svarstid än 48 timmar.

Du kan även ringa till oss:
Telefonnummer: 021-81 38 013
Öppettider: Måndag - torsdag kl. 9.00-12.00 & 13.00-15.30Boka en gratis konsultation med en expert
För att du ska slippa sitta i telefonkö erbjuder vi möjligheten att boka 30 minuters gratis rådgivning med en av våra experter. Klicka här för att komma till tidsbokningen » 


Från en nyfiken idé, förväntansfull planering och ivrig research - till ett äventyr fyllt av nya upplevelser och oförglömliga minnen. Det spelar ingen roll om du är nybörjare, en erfaren våghals eller en obotlig livsnjutare som bara längtar ut till naturen. Vi brinner för att hjälpa dig på rätt spår inför ditt nästa stora äventyr. Med högkvalitativ utrustning från ledande varumärken, informativa guider och engagerade medarbetare, finns vi med dig hela vägen från start till slutdestination.

Laddar…
Laddar…