TUFFT. LERIGT. OCH TOTALT BEFRIANDE.

Den 5 oktober är det tuffaste, blötaste, lerigaste och roligaste terrängloppet äntligen tillbaka! I det populära Tjurruset får du prova på att erövra de brantaste backarna, de lerigaste stigarna och de absolut blötaste träsken. Loppet går av stapeln i Rosersberg i Stockholm och kommer sätta din styrka, uthållighet och vilja på prov - oavsett om du väljer att springa 5 eller 10 kilometer. Ska du med? Klart du ska! 










TJURRUSET 2019 x SAUCONY


Med trailskor från Saucony får du rätt förutsättningar inför loppet. Passa på att kitta upp med ett par nya löparfavoriter!







SWITCHBACK ISO


Löparskorna som ger optimal frihetskänsla och passar till både tempo- och distansträning på varierat underlag. Med en kombination av låg vikt, låg profil och 4 mm häl-till-tå-dropp följer de dina löprörelser till perfektion. 







MAD RIVER TR 2


Med en uppsjö av smarta funktioner som gör att du kan justera skon efter dina preferenser, får du full kontroll över ditt löparpass. Den klibbiga yttersulan PWRTRAC gör det enkelt att springa på vilken yta som helst och de dubbla raderna snörningshål ger även den mest kräsna löparen möjlighet att få till en fantastisk passform.







XODUS ISO 3


Prisbelönt, robust och stark trailsko som klarar av den allra tuffaste terrängen. PWRTRAC-sulan med 6 mm gummidubb erbjuder bästa möjliga grepp och i kombination med 4 mm häl-till-tå-dropp ger Xodus ISO 3 utmärkta förutsättningar för full kontroll på varierat underlag.







U T M A N A


K Ä M P A


E R Ö V R A


Laddar…