REAL Turmat har under lång tid haft fokus på att erbjuda produkter som alla kan äta med ett brett utbud av allergivänlig mat.
Nu med Asian Curry har vi även en måltid tillgänglig anpassad för dem som följer lowFODMAP och kämpar med irritabel tarm (IBS).
Dessutom är Asian Curry en vegansk måltid, laktos- och glutenfri.
Det är en smakrik måltid med rena kryddor för att ge måltiden ett bra djup i smaken. Dess använde också edamamebönor och kryddat ärtprotein.
Ingredienser
Ris, 12 % ärtprotein (58 % ärtproteinkoncentrat (gula ärtor), rapsolja, kryddor, socker, salt, tomatpulver, örter, naturlig arom, jästextrakt, citronsaftkoncentrat, citronsyra (E330)), kokosmjölk, 6,3 % edamame (soja), tomat, 5,6 % paprika, 5,6 % aubergine, rapsolja, spenat, tomatpuré, majsstärkelse, sojasås (soja, salt, vinäger), 1 % ingefära, limejuice, kryddor, jästextrakt (jästextrakt, salt), salt, antioxidationsmedel (rosmarinextrakt, askorbinsyra).
Allergener: soja.
Vikt
Netto: 115 g
Brutto: 132 g
Färdigkokt: 480 g
Hållbarhet
Produkten har en hållbarhet på 5 år från tillverkningsdatum. Förvaras i rumstemperatur. En öppen påse måste behandlas som en färskvara. Måltiden ska ätas inom 2 timmar efter att vatten tillsatts.
Förberedelse
Öppna påsen i den övre rivskåran.
1. Tillsätt 3,7 dl hett vatten enligt anvisningarna.
2. Rör om, stäng påsen, vänta 8 min.
3. Dela påsen i den nedre rivjärnsskåran och njut!
Läs mer...
Läs mindre...